maanantai 13. lokakuuta 2008

No niin päivitys maanantaipäivästä kymmenessä minuutissa: Silloin nimittäin alkaa puoli ysin uutiset ja on venyttelyn aika. Pitää pitäytyä rutiineissa.

Päivä meni ravatessa kauppoja etsien uutta fillaria. Seitsemässä liikeessä kävin ja useimmissa niissä oli pyörät jo myyty alennuksella pois ja muutamassa oli kohtuuhintaisia tarjolla. Päädyin 300 euron Jamikseen -50% alennuksella. Tällä kertaa lykkään pyörän joka ikinen yö kellariin ja nappaan kiinni kahdella lukolla pyörätelineeseen. Niin ja meni siinä päivää poliisilaitoksellakin käydessä ja vakuutusasioita hoitaessa. Paljon vaivaa jonkun nilkin ryöväyksestä. On kuulemma monelta muultakin fillari kadonnut viime päivinä Jyväskylässä. Menevät varmaan myyntiin toiseen kaupunkiin ja opiskelijat ostavat ihan mielellään edullisia vähän käytettyjä pyöriä...

Aamulla juoksin 9km+2x100m aika tukkoisilla jaloilla. Ennen iltareeniä yritin epätoivoisesti palautella jalkoja. 3km vr+12km reipasta maastossa syke 160-165+5x100m+2km vr. Näillä vauhdeilla tukkoisista jaloista ei vielä ole paljoa haittaa, mutta loppuviikoksi ne pitäisi saada jälleen iskuun. Torstaina olisi mäkitreeni ja lauantaina hölkkäkisa Kankaanpäässä. Juoksen kympin ja mielenkiinnolla odotan kisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti