lauantai 11. lokakuuta 2008

25km+2x100m oli tämän päivän ohjelmassa. Juoksu kulki ok hyvin, vaikka keli oli synkkä ja sateinen. Itse asiassa jaloissa painoi vieläkin torstain reeni ja etureidet tuntuivat tukkoiselta mäkivetojen jäljiltä. Onneksi mukana oli mainio lenkkikaveri Kalle Ruohola. Juttu luisti koko lenkin ajan kiitettävästi ja aika kului nopeasti. Huomenna pari kevyempää lenkkiä ennen maanantain reipasta maastossa.

2 kommenttia:

  1. Hyvää analyysia Kimmo. Onneksi huomasin tulla tänne lukemaan niitä. Aina oppii ja nyt toivottavasti osaa aloittaa maltillisemmin. Silti kahvia aamulla ja parempi verryttely olisi auttanut siihen, että eka vitonen jo olisi tullut rennommin. Nyt se oli takkuamista jumiutuvien hartioiden kanssa.

    VastaaPoista
  2. Morot Mumbaista! Tunnin aamulenkki meni ihan mukavasti ilman vetta, lampo viela siedettava ennen klo 7, mutta kosteusprossa turhan suuri... 4.40/km kyyti oli viela mukavaa, mutta mara vois menna raaston puolelle :) Alin lampotila 25, paivalla 35C ja aurinko paalle. Tiistaina Jaipuriin ja sinne luvattu 38'C. Ei kolota, kun lihakset pysyy lampimana :D

    Yritin kirjoittaa Kuohun vieraskirjaan, mutta ei menny lapi :(

    VastaaPoista