tiistai 3. elokuuta 2010

Veljeni oli eilen Harjun kentällä valokuvaamassa. Siitä hyvät otokset. Treeninä oli juosta valmistava harjoitus ennen Kalevalaisia 1x400, 1x800, 1x600, 2x200. Ensimmäien lipsahti hiukan liian kovaa 62,8 kun tavoitteena oli 66. Seuraava veto oli odotetun tukkoinen kasi ja kuussatanen 1.40. En ajatellut treenin vaikuttavan suuntaan taikka toiseen torstainyt kisaa ajatellen. Kunto on mikä on ja loppuviikko pitää ottaa löysästi. Olotila oli hiukan väsynyt lauantain treenistä ja harmikseni vasempaan pohkeeseen tuli hiukan kipua. Mistään pahemmasta en usko olevan kyse.

Tämä päivä meni kevyen juoksentelun merkeissä. Aamu 7km+1x100m ja illalla 11km kevyttä vauhtileikittelyä. Veli oli fillarin kanssa kuvaamassa ja tunnelma kaikin puolin rento. Nautin juoksusta ja helppouden tunteesta. Välillä vetäsin rentoja spurtteja ja kroppa tuntui tottelevan käskyjä ihan kivasti.

9 kommenttia:

  1. Vasemman pohkeen kipua on näköjään liikeenteessä. Itse jouduin antamaan kylmää ja laittamaan voiteita. Tällä hetkellä näyttää että huominen aamulenkki jää väliin. Harmi kun kelitkin olisi näyttänyt suosivan.
    Toivottavasti sinun pohje ja selkä on kunnossa torstain kisassa. Tsemppiä kisaa!!!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä Kalevalaisiin Miika!

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä Kajaaniin! Katsomaan ollaan tulossa :)
    T.Laura

    VastaaPoista
  4. Hyvinhän se vitonen kulki,paremmin kuin odotin.

    VastaaPoista
  5. Hyvännäköstä raastoa telkkaris!!!

    VastaaPoista
  6. Joo niin oli.. Miikaa en nähnyt...

    VirpiK

    VastaaPoista
  7. Kiitti tsemppauksesta! Kova kisa huonokuntoiselle. Täältä tullaan kuitenkin joskus..

    VastaaPoista