keskiviikko 11. elokuuta 2010

väsyttää

Järjen käyttö on sallittua, joskus jopa suotavaa. Jos päiväunet ovat kestäneet kaksi tuntia voi tyhmäkin tajuta kropassa olevan väsymystä. Tähän ajatukseen tulin äskettäin. Tarkoituksena oli vain hiukan torkahtaa ja lähteä sen jälkeen lenkille..

Otan illan levon kannalta ja menen aikaisin nukkumaan, jotta jaksan aamulla taas herätä aamulenkille. Juokseminen viime päivinä on ollut melko väsynyttä ja kimmottomuus tuntuu jatkuvan. Alaselässä on pientä jäykkyyttä, joka tuntuu pakaroiden puutumisena. Oireena on myös ollut korvien soimista. Maalaisjärjelläkin voisi kuvitella ukon olevan jumissa. Tilannetta pyritään helpottamaan lauantaiaamun kello kahdeksan hieronnalla. Sitä ennen venyttelyä ja punttisalilla keskivartaloa. Tänään tein ensimmäistä kertaa penkille nousuakin pakaralihasten aktivoimiseksi. Uskon että sitä kautta homma alkaa taas pelittämään.

Opiskelupuolella tuli tänään hiukan lunta tupaan, kun selvisi että en voi tehdä enää tutkintoa täydentäviä opintoja. Täydentäminen on tätä nykyä rajoitettu yhteen vuoteen valmistumisen jälkeen ja meikäläinenhän otti maisterin tutkinnon ulos loppuvuodesta 2005. Vaihtoehtona on nyt sitten maksaa 10 euroa per opintopiste tai unohtaa itsensä kehittäminen. Se siitä sosiaalityön aineopinnoista.

1 kommentti:

  1. Voi niitä aikoja, kun opinnot mitattiin opintoviikoilla ja kaikki oli mahdollista mahdotonkin... Nykyään kaikki on hankalampaa ja mikään ei jousta.

    Nimim. Ovarit takaisin ja heti! Tai panokset kovenee... ;)

    VastaaPoista