maanantai 23. elokuuta 2010

maanantai

Paolo on hyvä hieroja. Hän käsitteli Osakan maratonin maailmanmestari Luke Kibettiä keväällä ennen voittoaan. Hieronta kesti tänään kaksi tuntia ja voisin sanoa miehen olleen rahojen väärti. Myös selkä ja hartiat saivat uutta virikettä reiden ulkosyrjän lisäksi. Happo, Benkku, Miro ym tietävät mistä puhun.

Lomakausi jatkui tänään tiiviinä ensin tulkkikoulutuksen merkeissä ja sitten parin tunnin keikalla. Olin aamulla pyöräillyt Paolon vieressä ja näyttänyt lenkkimaastoja. Puoleen päivään sain sovittua yhden hieronnan ja sen Paolo hoiti mallikkaasti. Hiukan oli kuulemma eksynyt paluumatkalla lenkiltä. Kaikki kun näyttää niin samanlaiselta.

Töiden jälkeen kävelimme keskustassa ja huomaamattani ostin pari lakua naposteltavaksi. Enäänhän niiden käärepapereissa ei ole neekerin kuvaa. Joku kukkakuvio lähinnä. Kävimme vesitornissa katselemassa hiukan maisemia ennen Harjun stadionille menoa. Siellä oli urheilukoulu ja Anteron treenit menossa. Melko legendaarista oli saada oma valmentaja ja Paolo samaan kuvaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti