sunnuntai 22. elokuuta 2010

Vammala/Sastamala 2010

Timanttikisat on aina timanttikisat. Ei väliä tuleeko ne televisiosta vai katsooko niitä paikan päältä. Sen verran viihdykettä tarjosi Sastamalan kolmonen. Paikalle oli saatu Paolo, joka nyt siis avasi ratakautensa. Mies ei ollut koskaan aiemmin juossut tartanilla vaan ainoastaan hiekkakentillä. Matkaan lähdettiin 2.45 tonnilla ja kakkonen 5.36. Tässä vaiheessa Paolo oli irtautunut kakkosporukasta ja piti hyvää etumatkaa. Loppumatkasta paukut kuitenkin loppuivat hiukan kesken ja ohi pääsi myös Kenian kävijä Jarkko Hamberg. Tuulta piisasi, mutta silti Kipsang pisteli aikaan 8.05.

Näin päättyi mielenkiintoinen kolmonen. Loppuaika ja sijoitus eivät olleet niin merkittävässä osassa vaan itse Paolo. Se että mies oli jo viivalla oli pienoinen ihme. Sen verran pitkän matkan hän oli kulkenut ensin Pohjois-Keniasta turkanamaasta Eldoretiin, mistä nyt siis Suomeen. Paolon elämä rikastumisesta meni ohi suun siinä vaiheessa kun keskeytys tapahtui 30km viivalla viikko sitten Helsingin kaduilla. Mies ei kuitenkaan pahemmin näytä masentuneelta päälle päin. Päinvastoin elämänmyönteinen ja positiivinen Paolo on saavuttanut kestosuosikin aseman monien keskuudessa. Jopa niin suuren, että porukka pisti hynttyyt yhteen ja järjesti Paolon Suomeen.

Paluumatkalla Vammalasta Paolo näki Hellsteniä ABC:llä ja mä sain Paolon vieraaksi perjantaihin saakka. Tavoitteena on järjestää miehelle hierontakeikkoja niin hän saa edes hiukan suolarahoja tienattua. Muuten luvassa on hauskaa yhdessäoloa ja Swahilin puhumista. Oma kausi on jo paketoitu, mutta saatan joutua muutaman lenkin tekemään Paolon kanssa.

Sastamala timanttikisat 2010

2 kommenttia: