lauantai 28. elokuuta 2010

stadikalla


Blogipäivitys on jälleen jäänyt tekemättä pariksi päivää. Toivottavasti eivät lukijat ole asiasta hermostuneet. Juoksurintamalla ei ole paljoa ollut kerrottavaa, sen sijaan muuten on tekemistä riittänyt. Paolo jatkoi Jyväskylän tourneeta perjantaihin asti, jolloin tulimme tänne Helsinkiin. Hieman alkoi Paoloakin laiskistuttaa ja hän onkin tyytynyt yhteen treeniin päivässä. Ohjelmassa on ollut herätys 5.45 ja kuudelta lenkille. Mä olen heräillyt siinä kahdeksan maissa ja herätessäni Paolo nukkui treenin jälkeisiä unia sohvalla. Aamupalan jälkeen kiiruhdin aina töihin ja Paolo jäi kämpille aikaa kuluttamaan.

Eilen siis oli siirtyminen tänne Helsinkiin katsomaan maaottelua. Onneksi sain autokyydin ja säästimme ison tukun euroja. Kiitti asiasta Esalle! Perjantain kisa stadionilla oli mieleenpainuva. Räsäsen mahtava raasto vitosella ja Käckin pitäminen selän takana herätti jällen meikäläisen. Koin sitä samaa liikunnan riemua kuin itse joskus hyvässä kunnossa ollessani. Itse asiassa kävin ennen stadikalle menoa 7km juoksemassa ja näin siis paluu perusasoiden pariin on tapahtunut. Vielä kun tänään lauantaiaamuna juoksin aamulla kympin voisi alkaa puhumaan treenaamisesta.

Sää eilen oli aika kylmä, mutta se ei tunnelmaa latistanut. Täksi päiväksi tiedossa on enemmän porukkaa lehtereille ja stimmunki paranee varmasti ennestään. Paolo pääsi näkemään Rikun juoksua tonnivitosella ja selkeästi Paolo ymmärsi hyvän päälle. Riku oli lähellä päästä ruotsalaisen edelle ja kolmanneksi aivan kalkkiviivoilla. Hyvä taistelu ja varmasti antaa intoa uudelle kaudelle 2011.

Katsomon puolella tuttuja oli enemmänkin ja ihan hienoa penkkiurheilukin on. Meikäläisen juoksu-ura kuitenkin jatkunee ja hieman on epäselvää millä iskutuksella. Alaselkä kyllä hiukan tuntui aamulenkillä ja vahvistavia liikkeitä kyllä pitää tehdä jos meinaa juosta. Sellaiset kolme kiloa kyllä painoa on tullut viikossa ja tavoitteena olisi päästä uudelle kymmenluvulle. Ehkä ensi viikolla käyn salillakin ja alan lenkkeilemään useammin. Kuitenkin edelleen täysin fiilispohjalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti