torstai 12. elokuuta 2010

Fwd: Ilmoittaudu toimitsijaksi Finlandia Marathonille!

Finlandia Marathon järjestetään tänä vuonna lauantaina 11.9. Viime vuonna tapahtuma kasvatti suosiotaan ja keräsi 2850 ilmoittautunutta ja järjestelyjäkin kehuttiin monella taholla. Tänä vuonna on tarkoitus kehittää tapahtumaa mm. juoksijoilta saadun palautteen perusteella ja kasvattaa osallistujamäärää edelleen maltillisesti. Tapahtuma järjestetään tänäkin vuonna Jyväskylän Paviljongista käsin - täysmaraton lähtee klo 12 ja Puolimaraton sekä Rantaraitin kierros klo 15.

Tarvitsemme toimitsijoita mm. liikenteen- / juoksijoiden ohjaukseen, juoksijoiden huoltoon, kansliatehtäviin ja tapahtuman rakentamiseen. Suurin tarve on luonnollisesti lauantaina 11.9, mutta perjantaina 10.9 tarvitaan väkeä myös rakennustalkoisiin. Toimitsijoille tarjotaan;
- lämmin ruoka ja kahvi/pulla
- laadukas Asics:n - pikeepaita
- hieno kokemus suurtapahtumassa

Ilmoittaudu nettisivu- www.finlandiamarathon.fi <http://www.finlandiamarathon.fi/> vasemmasta reunasta löytyvällä nettilomakkeella mahdollisimman nopeasti. Tarvittaessa voit myös ilmoittautua sähköpostilla toimisto@jku.fi <mailto:toimisto@jku.fi> ja ilmoittaa nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Ilmoittautuneisiin otamme yhteyttä ja sovimme tehtävästä ja mahdollisesta opastuksesta. Kokemusta tai koulutusta ennakkoon ei tarvita ja myös junnuja voidaan tiettyihin hommiin ottaa. Kaikille toimitsijoille järjestetään Info-tilaisuus Viherlandiassa ti 7.9 klo 17.30. Tervetuloa mukaan suurtapahtuman tunnelmaan ja järjestelyihin!

kisaterveisin;

FM 2010
Jouni Vatanen
Esa Kaihlajärvi
Markku Koistinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti