perjantai 13. elokuuta 2010

tuskaa

Taas on yksi mitään sanomaton lenkki takana. Fiilikset eivät missään vaiheessa juoksua nousseet kovin yleviksi. Tossua vain toisen eteen Laajavuoren haastavissa maastoissa. Syitä kulkemattomuuteen saattavat olla väsymys, kuumuus ja alaselän puutuneisuus. Näistä viimeiseen saan toivottavasti apua huomisen kello kahdeksan hieronnassa. Parempi apu myöhään kuin ei milloinkaan, mutta luultavasti selkävaiva on ollut syy mun koko kesän vaisuun tulostasoon. Juoksu on ollut kauttaaltaan kimmotonta ja kisoissa se on näkynyt tahmeutena. Väsymykseen lääkkeenä on nukkuminen ja lepäily ja olenkin jo harjoitellut kevyemmin. Viimeisimpään ongelmaan eli kuumuuteen tulee kyllä helpotusta ennemmin tai myöhemmin. Ennusteiden mukaan Suomessa on melko lämmintä lokakuulle asti. Se tietäisi mainioita treenikelejä juoksijalle!

Huomenna juostaan Helsinki city marathon (HCM). Luvassa on kuuma kisa monelle. Toivotaan ystävämme, Kenian Turkana-heimon soturin Paulon, yltävän hurjaan vetoon. Mahdollisuudet ovat jopa voittoon, mikäli malttaa ensimmäiset kilometrit juosta hieman maailmanennätysvauhtia hiljempaa.

3 kommenttia:

  1. Pääpalkinto olisi komea 3 500 e, toivotaan että voittaa.

    Kuuma keli tulee. Olin jo tänään aivan läkähdyksissä kun hain juoksunumeron. Kauhulla katsoin lähtöviivaa.

    ayla

    VastaaPoista
  2. Ei kai sentään voittoon? Vai onko mulla eri kaveri tiedossa. Onhan viivalla aika monta parempaakin raastajaa...

    t.takavuosien tarsani

    VastaaPoista
  3. Joo ei voita,16km oli vasta juostu ja 2½min kärjestä.No,äkkiähän sen kuroo umpeen.Kärkikään ei juossut kuin 2.24 vauhtia siinä kohdassa.

    VastaaPoista