tiistai 24. elokuuta 2010

tiistai

Paolon Jyväskylän tournee jatkuu. Tänään ohjelmassa oli käynti seuran toimistolla. Samalla siinä näyttelin hiukan punttisalia ja hipposhallia. Varmaan Paolo nyt haluaisi kovasti tulla reenaamaan pitkillä säärillään 200m sisärataa, mutta aikansa kutakin. Tämänkertaisen reissun mahdollisti Knusse ja ystäväporukka.

Huomenna hierottavaksi tulee oma valmentaja ja uusia kandidaatteja etsitään koko ajan. Pitkäsäärinen Jouni lahjoitti tänään vanhoja urheilukamojaan Paololle ja luulen Paolon olevan tyytyväinen asiasta.

Päivä oli normaalin työntäyteinen ja kiiruhdin menemään ympäri kaupunkia. Edelleenkään ei tee mieli vielä urheilla. Aamusta paolo lähti lenkille puoli seiskan-seiskan aikaan mun vielä nukkuessa. Kahdeksan jälkeen heräsin, eikä mies vielä ollut palannut. Hän oli juossut "forty minutes" yhteen suuntaan ja kääntynyt sitten takaisin. Liikenneympyrän kohdalta oli sitten lähtenyt hiukan eri suuntaan ja pikkasen eksynyt. Kielimiehenä Paolo kyseli neuvoa missä on "town" ja oli ohjeiden avulla löytänyt kämpille.


Varsin hauskaa oli pyörällä ajo Hippokselle. Paolo ei ole tottunut jalkajarruihin, mutta hyvin fillarointi silti onnistui. Illalla käytiin vielä kävelyllä Tourujoen rannalla. Palasimme takaisin hautausmaan kautta sen jälkeen kun vakuutin, että liikenteessä ei ole tällä kertaa pahoja henkiä. Jos joku ei tiedä, niin Afrikassa henget ja uskonto ovat arkielämässä mukana. Välillä ne menee myös sekaisin. Epätavallista ei esimerkiksi ole käydä sekä lääkärillä että luonnonparantajalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti