maanantai 31. elokuuta 2009

Finlandia mara 2.

Sunnuntaipäivänäkään ei liikoja huilita. Heräsin 8.30 aamulla ja olin juossut 2.05 jo ennen kello yhtätoista. Sitten oli parin tunnin tulkkaussetti ja pikkusiskon muutto. Mä onnistuin sluipaamaan silleen sopivasti, mutta pesukoneen kannosta en voinut laistaa. Hiukan kun tilanne rauhottui sain tekosyyn lähteä kämpille huilimaan ja katsomaan maaotteluita. Näinkin tärkeimmät eli kestävyysmatkat ja kovasta kannustuksesta huolimatta turpiin tuli. Olisi ehkä Kenian poikien avusta ollut hyötyä Ruotsin kaadossa, mutta vääryydellähän siinä olisi selätetty vanha vihollinen. Hyvää urheiluhenkeä noudattaen oli oikea päätös, että kesän kohukaverit eivät juosseet Ullevilla. Vihdoinkin ryhdikästä toimintaa rakkaalta Suomen Urheiluliitolta. Paineen alla Kalevan kisoissa oli senkin otettava kantaa hankalaan asiaan! Toivotaan että edustusoikeussäännöt saadaan päivitettyä 2000-luvun haasteita vastaamaan kaikkia osapuolia tyydyttävällä tavalla.

Maanantai valkeni pirtsakan viileänä ja sain käydä hierojan käsittelyssä jällen kerran. Kevyt puolen tunnin käsittely tekee meikäläiselle hyvää, niin että palaudun mutta en aivan sippiin mene jos olisin kunnon murjontakäsittelyn ottanut. Kilsoja sain haalittua 9+15 näin kevyenä päivänä. Fiilikset maratonia ajatellen alkavat nousta ja kuntokin tuntuisi olevan kohtalainen. Ens viikko on varmaan jo henkistä latautumista ja toivotaan, että ei tule flunssaa tms. ennen kisaa.

8 kommenttia:

  1. Sinäkin Brutukseni:
    "Vihdoinkin ryhdikästä toimintaa rakkaalta Suomen Urheiluliitolta."

    Ymmärrän toki, että sun pitää ja olla korrekti, sekä väleissä sul:in suuntaan. Onhan sulla mahdollisuus edustaa Suomea maaotteluissa ja arvokisoissa, vielä tulevaisuudessakin.

    Mullahan ei ole mitään menetettävää, niin tuonpa kantani JÄLLEEN kerran esille.

    Ei sääntökirjat VOI olla sitä varten, että niitä luetaan ja tulkitaan kuten parhaaksi nähdään. Kalevan kisojen voittajan kuuluu päästä edustamaan Suomea ruotsi-ottelussa!! Näin on ollut aina ennen -näin pitää olla tulemankin SAATANA.

    Suomalaisen ja ruotsalaisen kestävyysjuoksijan kuuluu olla tasa-arvoisia -myös toppatakki miesten silmissä.

    Luulin jo, että tää angsti helpottaa, mut vielä nostaa VIHA ja kiukku päätään.

    VastaaPoista
  2. Raasto.com ainakin vetää kotiinpäin.Etusivulla komeilee keskisalo matkalla kesään MM 6 ja SE.SE tosiaan tuli mutta MM 8 taitaa olla se sijoitus isojen poikien kisoissa.Mutta kerrankos raastossa kotiinpäin vedetään.;)

    VastaaPoista
  3. Ihmettelijä ja vain suomalaisten kannalla!
    Kyllä Suomen mestarin pitäisi olla ihan koko-suomalainen, ja silloin hän, voittaja, olisi ilman muuta maaotteluedustajakin, joten samaa mieltä, kaikki olisi noiin ok, !
    Mutta, mutta, syynä siis se, kun on hyväksytty Kalevan kisoihin noita muita kuin suomen kansalaisia...

    VastaaPoista
  4. No totta ihmeessä, ihan oikein, kotiin päin pitääkin vetää. Ja ihan ilman kirosanoja, hyvä Me suomalaiset!

    VastaaPoista
  5. Siis FG:n pointti oli, että kun kerran kotimaista raastajaa ei armahdettu Koririlta, niin miksi ruotsalaista armahdettiin.

    Eli miksi linja piti kotimaista kritiikkiä kohtaan, mutta mahdollista ruotsalaista (jota saattoi arvata olevan tulossa) se ei pitänyt ja Koriria ei valittu.

    VastaaPoista
  6. Onko sulla seuraava hölkkäkisa tulevan viikon lauantaina Keuruulla tai Tikkakoskella?

    T. S

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. "Siis FG:n pointti oli, että kun kerran kotimaista raastajaa ei armahdettu Koririlta, niin miksi ruotsalaista armahdettiin.

    Eli miksi linja piti kotimaista kritiikkiä kohtaan, mutta mahdollista ruotsalaista (jota saattoi arvata olevan tulossa) se ei pitänyt ja Koriria ei valittu"

    Hyvä, edes joku alkaa pikkuisen tajuta oikeudenmukaisuuden päälle.

    Terveisin: FG, heikkojen puolella, pahaa vastaan SAATANA.

    VastaaPoista