tiistai 11. elokuuta 2009

Onko nyt kyseessä Porin yleisurheilun Tommi Sundell?





9 kommenttia:

  1. En ole kuvassa.

    Tommi

    VastaaPoista
  2. Ok, jatketaan arvuuttelua. Poikia on varmaan kielletty kertomasta ketä Saunalahden mainoksessa oli. Happo kuitenkin paljasti jo, että siinä juoksi muistaakseni sinä, Tiirakari ja Happo. Mun mielestä myös Knuutila näytti juoksevan, mutta ketä oli ne mustat jätkät ja kuka oli Puttemans? Tossa uusimman Urheilulehden jutussa kerrotaan jotain asiasta. Onneksi kuvauksissa ei ollut ketään huippu-urheilijaa Virenin lisäksi (lehtijutun mukaan). Toivottavasti tulevia huippuja kuitenkin!!

    VastaaPoista
  3. Collins Hart siellä taitaa myös olla mukana? Ja eihän Lasse sitä loppusuoraa siinä kisko, vaan kyllä se Sundellin Tommin tyyli vaan on. Sen sijaan maaliintulon jälkeen on sitten Lasse itse kyselemässä senttien tuloa.

    VastaaPoista
  4. Nyt mä jään todella mielenkiinnolla odottamaan missä sä näit Knuutilan tuolla? :)

    Collinsilla oli muuten kunnia olla Gammoudi ja vetää turvat Lassen kanssa. Kovin olisin itse Gammoudi halunnut olla, mutta tuli ilmeisesti otettua liian vähän pintaa Keniassa. Benkku puolestaan kitisi koko ajan haluavansa olla Yifter, ongelmana vain että Yifter taisi olla 150cm ja Benkku reilut 190cm...

    VastaaPoista
  5. Tsemppiä tämän päivän kisaan. Keli tulee varmaankin olemaan aika ihanteellinen jos vaan tuuli ehtii tyyntyä.

    -Jari-

    VastaaPoista
  6. Mun mielestä Knuutila tulee maaliin siinä otoksessa missä on myös Lasse. Eli se vika kun porukkaa lappaa vielä maaliin ja Lasse nojailee polviin. Sellanen valkohiuksinen viiksikaveri vaan näytti Knusselta, mutta saattoi olla joku muukin.

    Tuleeko Jarkolta vielä paljastuksia ketä muut olivat? Kuka Yifter loppujen lopuksi oli ja ketä Benkku näytteli? Kuka Puttemans..

    Kahdeksan parhaan tulosluettelo kyseisestä nappulakisasta oli seuraava:

    1. Lasse Viren, 2. Emil Puttemans, 3. Miruts Yifter, 4. Mariano Haro, 5. Frank Shorter, 6. David Bedford, 7. Daniel Korica, 8. Abdelkader Zaddem

    VastaaPoista
  7. No sen mainoksen kuvaustiimi ei ollut mitään kestävyysjuoksun asiantuntijoita mut Benkku oli espanjan Haro ja mä ilmeisesti Shorter / Bedford.. Sundell vetää Vireninä luonnollisesti myös loppusuoran. Ja huomattavaa Benkun loppuheittäytyminen joka muistuttaa enemmän 110m aitajuoksua kuin kymppitonnin kisaa.. Muut filmitähdet oli ihan random tyyppejä

    VastaaPoista
  8. Lisätään vielä että oli muuten eka ja vika kerta kun Benkku tulee loppusileällä mun ohi. En ollut ihan tyytyväinen roolitukseen tuolta osin.

    VastaaPoista
  9. Kiitti Happo, jätkälläkin on aikaa keskellä työpäivää miettiä näitä elämää suurempia asioita! Ei muuta kuin sorvin ääreen ja tsemiä kisoihin.

    VastaaPoista