lauantai 29. elokuuta 2009

Matti Räsänen on rautaa. Mies ei suostunut taipumaan kympillä ruotsalaisille. Huolimatta siitä, että eka kilometri hölkyteltiin 3.20 vauhdilla mies ei höntyillyt. Ennakkoon suunniteltu kisa loppua kohti kiihtyväksi toimi mainiosti eikä ennakkoon kovilla ruotsalaisilla kiritykeillä ollut sanottavaa. Matin ilme oli kärsivä, mutta pää toimi mainiosti ja tahtotila ratkaisi tällä kertaa voiton. Sitä se on kun uskoo omaan tekemiseensä.

Muiden kilpaillessa Ullevilla mä kilpailin höyryhölkässä Keuruulla. Kisojen isäntä Martti Vainio oli järjestänyt vauhdikkaalle pääosin hiekkapohjaiselle reitille hyvän kisan ja palvelu pelasi. Osallistumismaksu oli edullinen ja pienestä sateesta huolimatta juoksin hyvin. Aika 31.45 takasi tällä kertaa voiton tasan tarkkaan kympin matkalla. Itselle juoksu kertoi sen, että kunto on nousussa vaikka kyseessä oli viikon kolmas kova treeni. Meno oli ehkä hiukan väsynyttä kun startti oli klo 15 ja aamulenkin 9km olin lopettanut klo 10.30. Huomenna olisi pitkälenkki ja aikaisin on mentävä nukkumaan tänäänkin.

3 kommenttia:

  1. Hienosti olet juossut, onneksi olkoon!

    Kylläpä oli miellyttävä juoksija tuo Isabellah Andersson Ruotsi-Suomi kamppailussa. Sinnekin tuli voitto.

    ayla

    VastaaPoista
  2. Isabellah on treenaa todella kovaa ja paljon. Keniassa treenasi kovia määriä ja maraton kulki Tukholmassa hyvin. Nyt näytti vitonenkin liikahtavan.

    VastaaPoista
  3. Onnittelut taas kerran yhdestä hölkkäkisan voitosta!

    Räsäsen Matilta hieno voitto, mutta nuo turhat pistemenetykset varsinkin miesten pikaviestissä harmittaa. Huomenna saa sitten jännittää kunnolla.

    T. S

    VastaaPoista