tiistai 4. elokuuta 2009

Vanha kaupparatsu alkaa päästä vauhtiin pikku hiljaa juoksuradalla. Viikonlopun kisaputki ja eilinen hieronta tuntuvat herkistäneen kinttuja. Tänään mentiin jo radalle tekemään valmistavaa harjoitusta, mikä kulki yllättävän vauhdikkaasti. Kolme kertaa 600m menivät 1.39,5, 1.38,5 ja 1.38,5. Tämän päälle kolmisatasia aikoihin 44.2, 45.2, ja vika kiristäen 42. Eivät ajat nyt enkkoja ole, mutta jos sanon juosseeni käsijarru päällä saatan hiukan liioitella. Hyvin rennosti kuitenkin kulkivat tota vikaa lukuunottamatta. Päälle vielä 3x100m rennosti ja reeni oli paketissa. Valmentaja jo ehdotteli pitkiä vetoja, mutta sanoin juosseeni 15km kisaa viikonloppuna ja se oli varmaan hyvää vauhtikestävyyttä.

Kelit suosivat vielä kisaamista ja juoksenkin lauantaina Vammalassa 3000m. Sitten vielä ens viikon torstaina 5000m Jyväskylässä ja ratakisat taitaa olla siinä. Tonnivitonen myös kiinnostaisi, mutta huonosti näkyy kilpailukalenterissa kisoja olevan tarjolla.

Tänään näkyi tilillä Googlelta tullut raha mainoksista blogissani. Ahkerasti olette niitä klikkailleet ja jatkakaa samaan malliin! Näin tuette edelleen suomalaista kestävyysjuoksua :) Juha Väätäinen kirjoittaa kestävyysjuoksusta.

5 kommenttia:

  1. Hyvä vinkki tuo mainosten klikkailu blokisi uudemmille lukijoille, ei sitä välttämättä tuollaisia itse hoksaa.

    T. S

    VastaaPoista
  2. Vauhtien paraneminen tietää hyvää maratoniakin ajatellen! Hienoa kuulla, ettei harjoittelu näytä menneen hukkaan - vaikka harvoinpa hyvät harjoitukset harakoita lämmittävätkään.

    Mutta ovat ne veteraanitkin harjoitelleet. Kävin tänään katsomassa Lahdessa M35 ja M40 10000m kisoja ja niissä karkeloissa oli kyllä hyvä tunnelma. Ei siellä yleisö aaltoja tehnyt, mutta kilpailijat tekivät parhaansa ja kannustivat toisiaan. Veteraanien kisoja muutenkin katsoessa tuli sellainen olo, että uhreilun hyvät puolet eivät pääse peittymään isojen rahojen yms. alle. Tarkista Miika linkistä kolmevitosten taso, jotta osaat tulevaisuudessa haarukoida arvokisamitaleihin vaadittavat harjoitusajat ohjelmaan. http://live.time4results.com/yu/2009/wma2009/1-1-r.html

    Tsemiä!

    -Filippo

    VastaaPoista
  3. Vanhana kaupparatsuna tempaisepa joku päivä kaupparatsun erikoinen aamupalaksi: Appelsiinimehu alas, appelsiinimehu ylös ;)

    VastaaPoista
  4. En varmasti tule klikkailemaan mainoksiasi. Sillä ei tueta kuin suomalaista kuntourheilua. Pelkkä jolkuttelija olet, mitä Julma-Juhakin tuosta menostasi sanoisi!!

    VastaaPoista
  5. Kiri Juha, kiri!!!!

    VastaaPoista