maanantai 24. elokuuta 2009

Kyllä hierojalla kannattaa käydä. Oma selkä naksahteli kiitettävästi kun hieroja paineli selkää hieronnan jälkeen. Laskelmieni mukaan kahdeksan naksausta eli melkein koko selän matkalta oli ranka kierossa. Pelkkä hierontakin olisi varmaan auttanut tilanteeseen, mutta pieni naksauttelu silloin tällöin ei haittaa tee. Senkin tiedän että liikaa on aina liikaa ja jos selkä on kipeä ei silloin auta temppuilla. Harjoitusjumi on jumia, joka lähtee levolla ja hieronnalla. Tänään jo iltalenkillä polvi nousi ihan eri tavalla ja sanotaan, että askelpituus muuttuu lyhyemmäksi jos selässä kanittaa. Tai ainakin niin, että juoksija ei ota sitä normaalia, itselleen taloudellisinta askelta jos jossain päin kroppaa mättää.

aamulla siis 12km, hieronta klo 12.30 ja iltalenkki 12km kuuden maissa illalla.

6 kommenttia:

  1. Näin se on... hieronta on kyl mahtava asia... itellekin tärkee, että IT-jänteet kunnossa pysyy :D kuinkas paljon sun tulee hierojalla käytyä?? ite meen aina kevyellä viikolla...vaikka junnu olen...

    Toivottavasti ite olisin urheiluhieroja piakkoin... :)

    -meri-

    VastaaPoista
  2. Joo, PITÄIS käydä itekkin hierojalla. Onko sulla heittää jotain hyviä nimiä täältä JKL alueelta ?

    VastaaPoista
  3. Samaa mieltä siitä, että hierojalla käynti kannattaa. Liian moni kääntyy vaivojensa kanssa lääkärin puoleen, kun apu löytyisi ennemmin hyvältä urheiluhierojalta tau fysioterapeutilta.

    T. S

    VastaaPoista
  4. Mulla on jaloissa ihottumaa.
    Jes! ---> Hierojalle!

    VastaaPoista
  5. Kauankos sulla Miika kestää palautua hieronnasta jos kovaa otetaan? Mä muistelen, että jos maanantaina otettiin kovaa, niin just ehti lauantain kisaan palautua (juoksua). Pyörähommissa tuntuu, että jos torstaina hierotuttaa, niin lauantaina on jo tikissä.

    VastaaPoista
  6. Kyllä varmaan viikko menee. Keniassa hieroja otti tosi kovaa ja siellä palautui nopeasti. Suomessa käytän kevyttä 1/2 hierontaa ja se tuntuu riittävän kisakaudella. 2-3 kertaa kuukaudessa on varmaan normaali setti..

    VastaaPoista