lauantai 5. syyskuuta 2009

Alkaa olla taas päivitysten aika. Kulunut viikko oli aika kiireinen ja välillä meinasi väsyttääkin. Olin parina iltana tulkkaamassa vanhempainillassa ja pienessä kiiruussa piti illan lenkit heittää. Vielä tiistain reeni meni mallikkaasti, mutta keskiviikkona alkoi puuduttamaan. Tiistain reeni oli 3x2kierrosta 1,6km mittaista pururataa reippaasti yhden kierroksen palautuksella. Setti meni kivasti, mutta keskiviikkona hiukan painoi jaloissa ja juoksin 9+15. Torstaina oli tarkoitus juosta vauhtileikittelyä 70min, mutta tyydyin 50min kevyeen ulkoiluun muutaman spurtin kera. Eilen sitten pääsin syömään lounasta vasta hiukan ennen neljää ja päätin pitää järkevänä miehenä huilipäivän. Ei noita lepopäiviä muutenkaan liikaa ole ja arvioisin, että kesä taisi mennä ilman totaalilepopäivää. Toki kevyitä päiviä on aina sopivasti ohjelmassa ja kevyt kympin lenkkihän vastaa aktiivista lepoa :)

Perjantaina palautumista edistettiin aktiivisella saunomisella ja Brysselin kultaisella liigalla. Tänään oli normiherätys, kun piti lähteä Tikkakoskelle hölkkäkisaan. Mun osalta se oli hyvä valmistautuminen kohtuu mäkisessä maastossa ja sain kymppiin kulumaan aikaa 33.25. Sillä irtosi voitto ja reittiennätys. Näin kavereita ja keli oli kohtalainen. Pientä virittelyä pitää vielä alkuviikosta tehdä ja sitten alkaa keskittyminen maratonille. Huomenna sitä ennen kuitenkin pitkälenkki. Tänään taisin tehdä elämäni ensimmäisen kolmen treenin päivän. Aamulla hilpasin 4km kasin aikaan, Tikkakoskella 5+10+4 ja illallla vielä Henokin kanssa kevyt 10 ja muutama leuanveto. Kuvana kesän nopein vitonen todisteena huonosta kunnosta.

4 kommenttia:

  1. Onnittelut Tikkahölkän voitosta ja reittiennätysestä. Ei taida olla mikään nopein hölkkäkisa.

    T. S

    VastaaPoista
  2. Onnea voitosta ja reittiennätyksestä. Entinen reittienkka ei kuitenkaan ollut mikään huono sillä reitillä.
    Olisi varmaan pitänyt soitella pitkiksestä...

    VastaaPoista
  3. Joo yksin jyräsin kaksi tuntia Vaajakoskelle ja sieltä ABCn ohi kunnes käännyin ja tulin takaisin samaa reittiä. Palaillaan lenkkiasiassa maratonin jälkeen.

    VastaaPoista
  4. Muista maratonkeskittyneisyys. Onnistunut maratonkeskittyneisyys parantaa maratontulosta ainakin 5 min.

    VastaaPoista