sunnuntai 16. elokuuta 2009

Mustalammelle piti löytää kello kymmeneksi. Menin vahingossa Kotalammelle. Muita vaihtoehtoja Jyväskylässä olisi ollut Vuorilampi, Köyhälampi, Asmalampi ja niin edelleen. Virheestä ei voi kuin syyttää itseään. Olisi pitänyt kartasta katsoa missä kyseinen lampi sijaitsee. Harmi vaan, sillä tarjolla olisi ollut juoksuseuraa, saunomista, makkaranpaistoa sekä kisastudio hyvässä seurassa. Innolla odotin päivän sosiaalista tilannetta, mutta ei niin ei.

Jälkeenpäin ajattelin, että mun uusi Nokialainen olisi ehkä voinut pelastaa tilanteen. Toisaalta keli oli sateinen ja puhelimen kanto pari tuntia vaihtovaatteiden kanssa olisi ollut ja oli työlästä. Nokia mapsistä ei kyllä kämpillä jälkikäteen tarkasteltuna kyseistä paikkaa edes löytynyt. Muuten uuden puhelimen räpläämiseen on kulunut pari päivää ihan kivasti ja ei voi muuta kuin todeta tekniikan menneen eteenpäin.

Tänään jännätään Keskisalon juoksua ja veikkaan Jukan hoitelevan itsensä illan finaaliin. Silti kun kilpaurheilusta kun on kyse mitä vain voi sattua ja juoksijan pitää keskittyä suoritukseensa täysillä.
Kovan jännittämisen jälkeen Jukka selvitti kuin selvittikin itsensä finaaliin. Hieman tukkoisella juoksulla Jukka ei erässään selvinnyt neljän joukkoon, mutta aika riitti silti finaaliin. Toivotaan, että juoksu aukeaa siitä finaaliin mennessä. Hieman ihmetytti Ranskan pojan pistos kierros ennen maalia. Taitaa vain vältellä testaajia.

7 kommenttia:

  1. Tiukoille meni Jukan tilanne, mutta onneksi tuo suoritus riitti finaaliin.

    T. S

    VastaaPoista
  2. Kuntaliitoksen jälkeen taisi tulla Jyväskyläään muutama lampi lisää.

    VastaaPoista
  3. Samalla tavalla ihmettelen Takalan heikkoja tuloksia tällä kaudella. Ei luulisi että testaajaa tarvitsee vältellä, mutta niin se vain tuntuu olevan. Vai mitä.

    Hyvä Miika, reilua analyysia.
    En arvosta.

    Musse-kessi-ben-abbad

    VastaaPoista
  4. Huippu-urheilu on mennyt valitettavasti niin armottomaksi, että kärkiporukkaan ei ole nykyään mitään mahdollisuuksia pelkällä kaurapuurolla. Tai sitten pitää olla todellinen erikois-super-huippulahjakkuus, joita ei ihan joka vuosisata synny.

    Älä välitä Miika noista herjoista, koska jokainen tervejärkinen tietää millaiset jauhot on pussissa suurimmalla osalla huipuista.....

    VastaaPoista
  5. häviäjien analyysiä

    VastaaPoista
  6. Korjaan virheeni: Ranskan pojalla taisi olla oikeastikin vamma. Silti hänen leikittely voitto Pariisin GP:ssä sekä olympiamitali viime vuonnna hiukan yllättivät varsinkaan kun kaveria ei aikaisempina vuosina ole näkynyt kärkipaikoilla. Aina hiukan arveluttaa jos joku tuntemattomuudesta nousee mitalistiksi. Asia on mun puolesta käsitelty.

    VastaaPoista
  7. kyl tulee taas luettuu sun kannustavia juttuja blogista ja lehistä. kun ite on sairastuvalla... jopa sain viimein korvaavaa treeniä... ne antaa jotenkin puhtia ja uskoa siihen et täältä vielä tullaan...
    -meri-

    VastaaPoista