tiistai 28. huhtikuuta 2009

Juoksija tahtoo juosta

Niin se vain on, juoksijaa ei kiinnosta korvaavan harjoittelun tekeminen. Vielä kun lisätään uimahallimaksut 7e ei kiinnostus voisi olla yhtään korkeampi. Pyöräillä voi aina ulkona ja se on rentouttavaa lähinnä hermoille, kunto ei siinä nouse. Punttisalille pääsee hippokselle ja pitää mennä varmaan sinne penkkiä vääntämään. Toisaalta ei kiinnosta pätkääkään sekään, kun tasan tarkkaan tiedän että en saa edes Jussi Utriaisen ennätystä 45kg. Maaottelumiehet epävirallisesti Irlannin reissulla laittoivat toisensa paremmuusjärjestykseen viime helmikuussa. Voittajasta ei ollut epäselvyyttä, sen verran seurakaveri oli muita vahvempi.

Saatan saada hillittyä itseni tänään, niin että en lähde jalan kestävyyttä kokeilemaan. Lääkäri kielsi juoksut tältä viikolta, mutta neuvoa olisi ollut helpompi noudattaa, jos olisi edes kortisonipiikin saanut. Tää on erittäin mukavaa puuhaa tää pikkuvammojen kanssa pelaaminen. Olis edes kunnolla akilles poikki niin ei tarttis kesän juoksuista haaveilla.

Kävin eilen mittauttamassa veriarvot ja hb oli 154, valkosolujen määrä 5,1 j punasolujen määrä 5,36. Hematokriitti, joka kertoo punasolujen tilavuusosuuden veressä oli 0.468. Rautavarastot tänään saadun vastauksen perusteella oli 113 eli ihan ok kai sekin. Käyn seuraavaksi testeissä parin kuukauden päästä.

7 kommenttia:

  1. Täällä kolmas viikko telakalla menossa... paremmasta ei tietoa, eikä oikein tiedä mikä on edes paskana. Pitäis keksiä korvaava jossa ei lonkan seutu liiku... hauiskääntö, kaljanjuonti... ?

    VastaaPoista
  2. Ihan vaan huomiona, ettei sen repeytyneen tai edes venähtäneenn akillesjänteen kanssa eläminen kovin mukavaa olisi !
    Mutta kai olet kokenut senkin?

    VastaaPoista
  3. Telakka ei ole kenellekään houkutteleva vaihtoehto. Skylark: Antero kävi hyvällä kiropraktikolla Jyväskylässä ja apua tuli ongelmiin. Voin kysya nimen jos haluat?

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä. Sen verran voin lohduttaa, että kyllä pyörällä saa kuntoa pidettyä ja hyvinkin yllä jos intoa riittää. Ajoasento vaan kohdalleen ja riittävän isolla kadenssilla..Samuli osaa varmaan Jyväskylän suunnalla opastaa.

    VastaaPoista
  5. Joo, tsempit täältäkin.

    VastaaPoista
  6. Menen huomenna "kiropraktikolle" joten katsotaan sen jälkeen uudelleen.

    VastaaPoista