maanantai 27. huhtikuuta 2009

Tiukkoja kommentteja lukijoilla. Hyvä että kantaa otetaan asioihin! Toi siirtoasia on kyllä kuuma peruna ja katsotaan miten asia päättyy. Itse olen oman mielipiteeni tuonut esille.


Tänään päätin parin lepopäivän jälkeen testata jalan kuntoa aamulenkillä. Juoksin puolituntia lähes kivutta. Sellaista pientä tunnetta toki oli, mutta ei mitään pahempaa. Iltapäivällä lääkäri tutki jalkaa ja sanoi tulehduksen olevan lievä. Siihen ei kannata vielä kortisonia laittaa ja hoitokeinoina konservatiiviset Voltaren, kylmä, venyttely, korotos kantapään alle ja juoksutauko. Viime kerralla näytin samalle lääkärille penikkaa ja tuomio oli sama. Melko pian aloin silloin juosta ja jalka kesti kun olin kaksi viikkoa vaivan kanssa kärvistellyt. Toivottavasti tällä kertaa ei kestä yhtä kauaa.

3 kommenttia:

  1. Tuohan on hieno uutinen. Kyllä se siitä.

    Noinhan se menee. Hyväkään elämä ei ole vain reipasta menoa, vaan monenlaisia rosoja, odotuksia ja pettymyksiä, ilon rinnalla kyyneleitä, innostuksen rinnalla matalaa mieltä, intohimoja ja itsehillintää.

    AH

    VastaaPoista
  2. Ilmeisesti olet onneksi käynyt asiansa osaavan tohtorin vastaanotolla. Sairaalamaailman toiselta puolelta katseltuna voi todeta, että aika monenlaisia suhareita sinnekin mahtuu.. Sen verran kokemuksesta viisastuu tuossakin asiassa, että tekee mieli valita tohtorinsa tarkkaan.

    Koetathan siis malttaa huilia, ettei vaiva pahene kuukausia tai vuosia kestäväksi (niinkin olen nähnyt käyvän; estää pahimmillaan sekä juoksemisen että voimaharjoittelun). 5-7 päivän kunnon lepo tekee jo ihmeitä. Ymmärrettävästi se tympäsee, kun ei voi juosta. Siinä vaiheessa, kun tuntuu, että seinät kaatuu niskaan ja elämä potkii taas kumisaappaalla päähän, niin ei muuta kuin ulos jonnekin tai purnaamaan vaikka tänne blogiin. Usko minua; vaivan hoitaminen sekä fyysiseltä että henkiseltä kannalta on ihan yhtä tärkeää.

    Terveisin, 'sisar hento ja valkoinen'

    T

    VastaaPoista
  3. Konservatiiviset my ass, Ile ois pistäny piikin ennen ku oisit ehtiny edes sanoo minne koskee :)Mut anyways hyva ettei vakavampaa. -Happo

    VastaaPoista