lauantai 11. huhtikuuta 2009

ap 2km vr+12km tv-kiihtyva/kova (puolikkaiden keskivauhdit 3.54/3.47)+2km vr.
ap 9km kevytta

Taman paivainen oli taas leirin parasta. Kiihtyvana vedetty 12km oli jo kohtalaista menoa. Lahdin liikkeelle 160 sykkeella ja lopussa se oli 173. Enaa hengitys ei ole rajoittava tekija pelkastaan kuten alkuleirista. Ehka pystyisin 3.30 vauhdilla vetamaan jos oikein repisin. Ens sunnuntaina vois sellaista vaikka yrittaa. Saipalla on joku testilenkki taalla, joka silla kulkee aikaan 32min helposti tottakai. Tanaan pitka lenkki kiihtyi pojilla (saippa+paolo+obed+joku uusi) aika lailla. Tama uus kaveri lahti vedattamaan ja silta mieheltahan piti ottaa luulot pois. Toivotaan, etta Saipan kunto kestaa SM-puolikkaalle asti. Talla hetkella mies kuitenkin on lyonnissa.

Huomenna pitka kevyt lenkki ja tiistaina radalle. Tanaan paivaa palauteltiin Sirikwa hotellin seisovalla poydalla ja uima-altaalla auringon oton kera. Ei varmaan kukaan oo yhtaan kateellinen, kun kommenttiakaan ei ole tullut vahaan aikaan. Ilmeisesti siella painkin reenataan sen verran kovaa!

3 kommenttia:

  1. No nyt tulee kommenttia.

    Syynä hiljaisuuteen on pääsiäinen, matkustelua, sukulaisten tapaamista ym. ja aina välillä juoksemaan että voi taas syödä suklaamunia ja mämmiä.

    Sinulla alkaa sitten viimeiset viikot. Ota kaikki irti loppuun asti. Muista syödä!

    A

    VastaaPoista
  2. Terve,Henri veti Pentin pinkaisussa reittienan 31.17 (10km), tänää...et sillei. ek

    VastaaPoista
  3. Henri Petrasi aikaani 31.45 roimasti ja teki reitti ennatyksen. Viime vuonna viikko kisan jalkeen juoksin 1.07.50 jotain SM-puolikkaalla. Hena on siis kunnossa!

    VastaaPoista