perjantai 10. huhtikuuta 2009

To ap 3km+8km VL (20sek kovia vetoja 10kpl)3km vr
ip 10km+2x100m (kulku todella hyva)
Pe ap 4km+4x80sek makeen+4km vr+10x100m rennosti
ip kevytta

Eilen en jaksanut lahtea keskustaan ollenkaan, vaan paatin pitaa opiskelu ja tyopaivan. Sainkin luettua paasykoekirjaa kohtalaisesti ja tehtya kaannoksia sen verran, etta selka alkoi olla jumissa. Iltalenkki kuitenkin kulki loistavasti aamulle tehdyn vauhtileikittelyn jalkeen. Tein sen Miron kanssa, joka pystyy juoksemaan nelkun 52 sekuntiin. Siina meikalainen joutui vetojen aikana satkimaan aika lailla mika oli toisaalta ihan hyvakin. Vedot olivat kovia, mutta palautukset holkoteltiin sopivan kevytta. Varmasti saivat jalat taas uudenlaista arsyketta.

Tanaan iskin kevennetyn makitreenin. Alusta alkaen jalat toimivat hyvin ja nelja vetoa oli ihan sopiva maara. Toivottavasti SM-maastojen makien kapuaminen helpottuisi edes hiukan. Taalta ei toisaalta jyrkkia makia edes loydy, mutta pienikin kinkare saa kylla sykkeet nousemaan. Rullaukset kulkivatkin sitten jo normaalin vauhdikkaasti.

Porukasta lahti jalleen yksi sankari kotimatkalle. Talla kertaa Miro Laurila, jonka kuuden viikon setti paattyi siis nyt. Alkuleirin viikon sairastelu ei yhtaan haitannut, kun muuten mies sai paukuttaa hyvia reeneja viikkokaupalla. Alun shokin ja sairastelun jalkeen mies sanoi jopa harkitsevansa toistekin Keniaan tulevansa, mika on aina hyva merkki se. Ite olen kylla Kenian nahnyt ja seuraavaksi kokeillaan Etela-Amerikkaa mahdollisesti. Toisaalta syksyn maraton hiukan rajoittaa mahdollisuuksia ja toisaalta varmaan Australiasta asti olisi kiva hakea vauhdikasta maraa. Kaikki on kuitenkin viela auki ja juostaan nyt ensi kesan kisat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti