keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

So long!

TJ Kenia vetelee jo viimeisiaan. Aamulla sai puhallella nollia ja DJ tieston Ayla soi tiuhaan tahtiin. Toi biisi on kylla aika meneva. Miron lemppari oli Sashin Equador, mutta kylla Ayla on parempi. Eilen juoksin 8km+14km+5x100m. Kulku oli kylla loistava. Illalla keskivartalo kuntopiiri. Tanaan sitten yllattaen oli aivan tukkoista kun juoksimme 15km 4.30-40 eli hiukan reippaampaa. Kantapaahan iski lisaksi ihme kipu, mika se paranee lentomatkan aikana.

Tassa on ehtinyt odottaa kuin kuuta nousevaa Suomeen lahtoa. Saippakin lahti eilen ja kampilla on kohtuu hiljaista. Kylla sita aina pienta vaihtelua hakee, 8 viikon Kenian leiri kun on jo pitka. Pari kertaa tuli Itenin keikka heitettya, muuten ei ole energiaa tullut tuhlattua turismiin. Toivottavasti se nakyy kesan kisoissa!

Flunssa tuntuu olevan selatetty. Edessa on vuorokauden matkustus kotio Jyvaskylaan, mika sekin kay urheilusuorituksesta. Ei muutakuin see ya! TJ 0

1 kommentti:

  1. Hyvää kotimatkaa ja tsemppiä lauantain kisaan!

    Nuo mainitsemasi biisit tuovat kyllä tulevaisuudessa aina Eldoretin 2009 mieleen - sen verran tiuhaan olivat eetterissä jo minun siellä oloni aikana :). Oma suosikkini leirimusasta taitaa olla tämä, vähän hempeämmältä osastolta:
    http://www.youtube.com/watch?v=IVygxsOMFd0

    VastaaPoista