keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Tiistain vetotreenin jalkeen keskiviikkona oli kurkku karhea. Aamulenkin (20km) jalkeen pidin loppupaivan lepoa ja otin illalla hieronnan. Iltalenkki jai siis tekematta, mutta jarjenkaytto voitti talla kertaa. Hieroja Paolo oli myos kohassa ja sanoi olevan kuumettakin. Tauti lahtee hanen mukaansa kuulemma kovaa treenaamalla ei lepaamalla. Jotenkin tuntuu silti, etta valitsen jalkimmaisen.

Eilen oli toista iltaa sahkot poikki ja tekeminen vahissa. Ruuan laitto onnistuu onneksi kaasuhellalla, mutta jaakaapissa olevat maidot ja jugurtit piti heittaa pois. Uskalsin silti syoda pakastelokerosta nakit pois ja pannulla karisteltyna ne meni ihan mukavasti alast nuudeleiden kanssa. Iltapalan jalkeen ei muuta tekemista ollutkaan ja nukkumaan menin ennen kahdeksaa. Seuraavana aamuna nousin sangysta puoli kahdeksan ja kaiken jarkeilyn jalkeen unta tuli ihan tarpeeksi. Kurkku oli edelleen kahea ja aamulenkki (10km) sujui kohtuu nihkeasti. Paivan kohokohta oli lentolippujen haku Eldoretin keskustasta. Reilulla 40eurolla voi lentaa Nairobiin alle tunnissa viiden tunnin matatu matkan sijaan. Meilla on keskiviikkona yolento Lontooseen ja Suomessa ollaan puolen paivan aikoihin. Torstaina onkin jo siirtyminen Joensuuhun ja lauantaina puolimaraton. Kaiken mennessa nappiin tahtaan karkijoukkoon ja jos hiukan heikommin menee voitan vahintaan Hapon! Ketas siina viivalla olikaan meitsin, Jussin ja Obedin lisaksi? Ei paljon muita kovia..

8 kommenttia:

  1. SM-maantiesta tulee kova kisa.. Obed, Jussi, MEITSI, Jokinen, Hena.. muut jaanee aika paljon.

    H

    VastaaPoista
  2. Hyvä että pääset kotiin ja "näyttämään kyntesi".

    A

    VastaaPoista
  3. On sinne noiden edellisten lisäksi vielä ainakin yksi kova tulossa. Taitaa vieläpä olla sen verran kovassa kunnossa että vie koko kisan. Eikä kyse ole Säipästä...

    VastaaPoista
  4. Tuo JKU-logon linkki ei toimi ilman www-etuliitettä.

    VastaaPoista
  5. Myös armoton-A kolkuttelee mitalisijoja

    VastaaPoista
  6. Miehellä näkyy kessi!

    VastaaPoista