lauantai 18. huhtikuuta 2009

Ei Tama flunssa aivan helposti pois lahdekaan. Periaatteessa se alkoi tiistaina kurkkukivulla ja jatkuu nyt nuhana. Tanaan vaivalloisesti juoksin aamulla kasin ja illalla kevyen kympin. Alkaa paikat menemaan tukkoon joko sairastelusta tai harjoittelemattomuudesta. Nimittain pakarat ovat jumissa luultavimmin paljosta nukkumisesta ja sangylla rotvaamisesta. Leffojen katsominen sohvaltakin saa alaselan kolottamaan, ei ole helppoa ei.. SM-maantielle on aikaa se viikko ja kova paranemisprosessi saa kylla tapahtua nopeasti jos tama mies meinaa olla ennatyskunnossa. Toisaalta kaikki kehittavat treenit on jo tehty. Laskeskelin eilen, etta olen kuuden viikon ajan juossut kilsoja 170-180 per viikko putkeen. Eka Keniaan tuloviikko oli kevyt ja nyt tama. Siina meikalaisen setti lyhykaisyydessaan. Raporttia olen kirjoittanut lahes paivittain ja sielta valmentajanikin on lukenut treenikuulumiset. Ilmeisesti on kohtuu tyytyvainen ollut. Vai mita Antsa?

3 kommenttia:

  1. Eikös nyt pitäisi huilata ja jättää kevyetkin treenit... Yritä muuten olla päivisin pystyasennossa, se auttaa flunssassa paremmin kuin makuuasento.

    AH

    VastaaPoista
  2. Huilia nyt vaan, niin paranet paremmin. Lentomatkalle mukaan lämmintä, sillä koneessa on aina kylmä.

    VastaaPoista
  3. Jos nokka on tukossa, niin lennolle kannattaa ottaa myös ehdottomasti joku nenäsuihke, jotta röörit pysyy auki. Se on nimittäin aivan hirveä tunne minkä paineenvaihtelut aiheuttaa. Eikä ole itku kaukana, kun tuntuu ihan oikeasti, että pää halkeaa.

    T

    VastaaPoista