sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Rotterdamista kuuluu hyvia uutisia. Sadan kilsan MM-neljas Anssi Raittila juoksi 2.19 ja risat alittaen reilusti Marko Vaittisen ja Petri Saavalaisen 2.19 alkuiset maratonit. Viime vuosina Marten Bostrom on ykkostykkien Fransis Kirwan ja Janne Holmenin lisaksi paukuttanut hyvia aikoja maratonilla. Uusi 2.20 alittaja on siis taas suomenmaalta tullut ja se jos mika on hyva uutinen. Itsella on myos sama unelma ja se odottaa viela toteutumistaan. Ehka joskus tai sitten ei koskaan, mutta yritettava on. Yritykset mun kohdalla osuvat loppuvuoteen ja ensi kevaaseen. Sitten on kortit katsottu mahdollista EM-edustusta ajatellen. Kyseinen aika ainakin viime kisoissa riitti Goteborgiin. Tana kevaana ja kesana vuorossa on kuitenkin puolikas ja kymppeja mahdollisimman paljon. Se tammikuun Houstonin maraton kun ei toteutunut, mutta ei siita sen enempaa.

Kotiutuminen Itenista Eldoretiin on tapahtunut ja sunnuntain pitka lenkki Hapon kanssa vedetty. Kaksi tuntia keskisykkeella 142 on ihan hyva suoritus 2300m korkeudessa suoritetuksi. Paluumatkan ylamaissa tosin syke oli jo levoton 160, mutta se oli vain hetkellista. Puolimatkan jalkeen ostimme viela kokikset paikallisesta kioskista niin ei verensokeri paassyt liian alhaalle tippumaan. Se kokiksen maku pitaa muutenkin aina maistua suussa. Lenkin jalkeen Happo veti viela kaksi kokista mun tyytyessa spraittiin :) Ja mika olisikaan sen mukavempaa kuin hypata uima-altaaseen palauttelemaan pitkan lenkin jalkeen. Pitkan leirin aikana on pyrittava nauttimaan pienistakin asioista, kuten hyvasta younesta ja kitisemattomasta sangysta. Viime yona tuli paukutettua se 11 tuntia palloon.

Eilen tuli lisaksi vedettya ehka leirin kovin treeni. Ohjelmassa sita ei ollut, kuten koko viikolla ei kovia muutenkaan makivetojen lisaksi. Juostiin Hapon kanssa 12km reipasta edestakaisella ja makisella reitilla (ascent 160m korkeuseroa 50m). Menomatka oli tasan 4min vauhtia ja paluu 3.50 vauhtia. Makia oli, voitte uskoa todella monta ja vika kilsa makea missa Happo jatatti mut. Joka tapauksessa sain yli 170 sykkeet kerrankin nousemaan, mika tietaa hyvaa kisakuntoa ajatellen. SM-puolikasta varten kun kunto on ok, mutta suorituskykya eli kovan vauhdin sietoa on viela parannettava. Sita tehdaan jalleen tiistaina tonnin vetojen merkeissa. Happo vetelikin jo perjantaina hyvat pohjat Itenissa ja niita olisi tarkoitus Miron ja Hapon kanssa lahtea parantelemaan. No uho sikseen.

4 kommenttia:

  1. Ensi vuonna Rotterdamissa Miika.

    Hyvää palmusunnuntaita!

    ah

    VastaaPoista
  2. Miks pittää maistua just nimenomaan kokis?

    T

    VastaaPoista
  3. Silas Sangilta terveisiä sinne. Nähtiin tänään D.C:ssä!

    VastaaPoista
  4. Kiitti, pitaa katsoa tulokset raastosta!
    Kokis on Cocista.

    VastaaPoista