torstai 23. huhtikuuta 2009

Back again! On se oma kämppä kiva paikka tarpeeksi pitkään kun on pois. Tänään klo 12.30 laskeutui kone Helsingin kentällä ja kaksi sankaria päätti onnistuneen treenileirin. Fiilikset olivat kohtuullisen korkealla jo eilen kun taksi lähti Säipän kentältä kohti Eldoretin lentokenttää. Ensimmäinen takapakki tuli, kun 18.30 lähtevä kone hiukan myöhässä lähtikin vasta 21.10. Siinä sai hiukan jännätä ehdimmeko 23.10 Nairobista lähtevään koneeseen. Muutama juoksuaskelkin tuli otettua ja Jarkko ehti puskea melkoista tuskanhikeä. Pääsimme kuin pääsimmekin lennolle ja fiilikset sen kuin paranivat kun kone nousi ilmaan Nairobin kentällä. Koneessa oli varmaan muutama maratoonarikin matkalla Lontoon maratonia juoksemaan. Wanjirua tai muuta julkkista emme ehtineet bongata. Helsingissä ehdin automaatista nostaa euroja kun bussi lähti Tikkurilan asemalle, mistä lähti juna saman tien. Edes lounasta en ehtinyt koukata mukaan ja virhe piti korjata Jyväskylän matkakeskuksen Hesburgerissa. Aivan älyttömän herkulliselta ateria maistuikin Eldoretin safkojen jälkeen. Iltapalaksi syömäni ruisleipä maidon kera oli myös kunnon makuelämys. Ei ihme jos Happokin pudotti painoa aika paljon Kenian keikan aikana. Siellä vaan ruoka ei yhta maukasta ole kuin tääll kotosuomessa. Ehkä lukuunottamatta kiinalaista ja sen tarjoamaa hot pan beeffiä.

Huomenna kohti Joensuuta. Tämän illan lenkki (9km) meni vähä kinkkaamiseksi, kun kantapaan oikeaan syrjään tuntuu edelleen hiukan. Voltarenkuuri on päällä ja aikaa vastaan tässä taistellaan. Kunto viimeistellään huomenna Joensuussa saunan lauteilla verryttelylenkin päätteeksi ja sitten pitäisi miehen olla 66minuutin kunnossa. Erik Hass tulee myös tykittämään!

1 kommentti:

  1. Siinäpä ne olivatkin ne seikat, joita lyhyemmälläkin ulkomaankeikalla tulee ikävä: aikataulun mukaan kulkevat liikennevälineet, ruisleipä ja maito! Salmiakki jäi uupumaan.

    Lennokasta kisaa.

    T

    VastaaPoista