maanantai 1. joulukuuta 2008

Nyt alkaa olla se aika vuodesta, jolloin tarvitaan rutkasti motivoivia tekijöitä. Keli ei houkuttele ulkoilemaan ja pimeys vie viimeisetkin mehut väsyneestä urheilijasta. On aika kaivaa esiin kenkälaatikosta valokuvat viime kesältä ja fiilistellä niillä. Oheiset kuvat ovat maaottelusta ja harva tietääkään, kuinka motivoiva vaikutus maaotteluun pääseminen on urheilijalle. Jotenkin mulla vain kävi mäihä viime kesänä ja onneksi löytyi muutama ajan tasalla oleva suosittelijakin. Maaottelu on nylkyn arvokisat. Siellä kannustusta saa joka lajin edustaja ja tunnelma stadikalla oli aivan järkyttävä. Melkein tuli tippa linssiin jo ennen starttia, kun ajattelin että kohta pääsen tuonne juoksemaan. Ei tullut mieleenkään himmata kun putosin porukasta 5km paikkeilla. Itse asiassa oma vauhtini oli tasainen 15.06 ja 15.06. Kaverit vain kiristivä lopussa. Arvokisoista meikäläisen tasoisella voisi olla mahiksia päästä EM-maastoihin, mutt niihin ei näytöt tänä vuonna riittänyt. Harmi, että sinne ei lähetetä edes koko äijien porukkaa. Silläkin olisi ollut motivoiva vaikutus monen nylkyn kohdalla. Toki junnuissa on tulevaisuus ja he vielä kehittyvät harppauksittain vuosittain.

Tämän alkavan kevyen viikon treeni oli 10km+2x100m aamulla ja illalla 4km +huom. 8x1,6km 4.30/3.30-3.20 vauhdinvaihtelua+5x100m+3km vr. Juoksu kulku hyvin mitä nyt jaloissa alkaa jo painaa. Eiliset loikat lisäksi hieman tuntuivat. Muuten kuten sanotaan JKU- kaikki kunnossa.








1 kommentti:

  1. Stadikalla oli tosiaan hyvä tunnelma. Ja sain oikein luvan kanssa puhua, että eihän millään mitään välii, kunhan Suomi voittaa ja Ruotsi häviää. Tämähän se slougan siinä banderollissa oli. Rasismiako tuollainen?

    VastaaPoista