tiistai 2. joulukuuta 2008

Kyllä tähän treenaamiseen aikaa saa kulumaan. Hyvin nukutun yön jälkeen aamupalan jälkeen lähdin ulkoilemaan kerrankin valoisassa säässä. Juoksin Palokan kautta 1h32 melkein täysin sulia pyöräteitä pitkin. Ajatuksissa risteili kaikennäköistä lähinnä positiivisia ajatuksia. Monesti kun aamulla lähtee lenkille pää on tyhjä ja ehkä siksi kevyt lenkkeily maittaa. Nykyään oma kroppa on jo sen verran karaistu, että reippaidenkin teko onnistuu. Joskus joutuu turvautumaan piristävän kahvin vaikutukseen. Tämä lähinnä iltasella pimeässä juostut kovat.

Lounaan söin JYP:in kiekkoilijoiden Hurrikaanissa. Vähän normaalia arvokkaampaa oli, mutta mätöt oli kyllä mainiot. Ilmeisesti kiekkoilijoita ajatellen tarjolla oli lihasuikaleita tai vastaavaa ja joukossa muutama hassu pastan palanen. Yleensä homma on toisinpäin. Joka tapauksessa lihasta se urheilija energian saa ja se pitää veriarvotkin kunnossa.

Illalla siis juoksin"aamulenkin" eli 40min hippokselle missä 5x100m ja punttia (selkiä/ vatsoja/kylkiä/leukoja/penkille nousua) +3km kämpille. Aikaa tuohonkin kului puolitoista tuntia. Parikin olisi mennyt helposti. Jos vielä laskee illan puolen tunnin venyttelyn niin kyllähän siinä tunteja kertyy. Ite en niitä koskaa laske kuten useassa lajissa on tapana. Kauaksi silti jäävät omat tuntimäärät triatlonistheihin verrattuna. Kaverin kaverin Tuukka Miettisen reenejä voi seurat täältä. On se 20 tuntia hurja määrä. Tom Söderdahl treenasi joskus jopa 40 tuntia. Toki jos ajattelee että kisasuoritus kestää 8 tuntia ja juoksijoiden kuninkuusmatka martonkin vain 2tuntia ja risat niin ymmärtää tilanteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti