lauantai 30. heinäkuuta 2011

Joensuu2

Elämästä täytyy nauttia ajattelin herättyäni Joensuussa. Yöllä sai aika heikosti nukuttua kuumuuden vuoksi. Hikeä puski ja kone kävi kisan jälkeen. Aamupalalla pöytään istahtanut OP Karjalainen virkkoi samaa. Yllättävän rento noin muutenkin.

Hölkkäsimme Jarkon kanssa 14km ennen aamupalaa. Keli oli tuskaisen kuuma jo aamulla kello kahdeksan. Ei mikään optimi kestojuoksijalle. Kyllä elimistö joutuu koville kuumuudessa treenatessa ja palautuminen jää heikolle kun yöllä ei keli viilene. 

Joensuussa autokyytiä takaisin odotellessani kävin markkinoimassa tulkkipalveluitani. Jakelin käyntikorttiani monikulttuurisuus toimistolle ja ajattelin ottavani yhteyttä vastaanottokeskuksiin. Lähinnä ajattelin tehdä puhelintulkkauksia. Katsotaan katsotaan.

Edellinen kirjoitus oli naputeltu torstaina Joensuussa. Illaksi saavuin Jyväskylään ja kävin vielä juoksemassa kevyen kympin lenkin jalkojen vetreyttämiseksi. Kävin samalla reissulla myös uimassa. Perjantaina aamulla juoksin tunti kaksikymmentä, mistä osan Jaakon kanssa. Takareidet olivat aika tukkoisen iloiset ja päätin jättää välistä Honkajoen hölkän. Hyppäsin kuitenkin bussiin ja saavuin tänne Parkanoon. Illalla hölkkäsin kevyen kympin tutuissa maisemissa.

Tänään lauantaina suoritin valmistautumisen perjantain kisaan. Hölkkäsin 4km helpolla tuntumalla 4.30 vauhtia gepsin mukaan. Edessä oli aiottu 4*3km mittainen vauhtikestävyys. Gepsin kilsavauhdit sekosivat välittömästi, mutta noin kolmen kilsan pätkät menivät aikoihin 10.33, 11.30 ja 11.00. Tässä vaiheessa ukko alkoi hyytymään ja päätin jättää vikan pätkän juoksematta. Kisatossuilla hölkkäsin kotiin väsynein jaloin. Hieronta oliisi ensi viikolle paikallaan. Päätin jättää iltalenkin väliin ja palautella kunnolla. Kunto on ihan ok ja kesän pääkisat ovat lähellä. Päivän loppuohjelma oli siis syöntiä, turismi ja uimassa käynti. Huomenna puolipitkä hyvällä kululla hiekkatiellä ja maanantaina pari tonnia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti