maanantai 4. heinäkuuta 2011

syntymäpäivää

Neljäs heinäkuuta on meikäläisen synttäripäivä. On ollut nyt reilut 33 vuotta peräkkäisinä vuosina. Yhtään vuotta ei ole jäänyt väliin. Ala-asteella harmittelin, kun synttärit oli kesälomalla enkä saanut kutsuttua koulukavereita synttäreilleni tai viedä karkkia kouluun kuten synttäripäivänä oli sallittua.

Mitä vanhemmaksi tulee sitä vähemmän kiinnostaa laskea ikää. Kasvava luku menetti hohtonsa noin kymmenen vuotta sitten. Ikääntyminen ei sen sijaan ole kärsinyt inflaatiota. Se tietää vuosi vuoden jälkeen enemmän elämänkokemusta ja ehkä hivenen enemmän järkeäkin.

Synttäripäivästä kehkeytyi ihan miellyttävä. Lounaalla kävin pikkusiskon luona ja töiden jälkeen Jone tarjosi sumpit ja mansikkakakkua Elosen kahvilassa. Ostin uudet farkut ja palasin seuraamaan onnitteluiden määrää facebookissa. IPhone laskee kirjoitusten määrän taululla ja luku sata ylittyi illalla. En ole varma onko luku sama kuin onnittelijoiden määrä, mutta olin otettu lukumäärästä. Ehkä pitää itsekin onnitella muita kun sen tietää tuntuvan hyvältä.

Reenien puolella juoksin tänään fiilispohjalta. Aamulla juoksin 9km+4x100m ja illalla 2km+ 5km tv-reipas/kova+3km vr. Reipas oli ehkä 3.30-40 vauhdilla. Ei liian pitkä, mutta hengitystä rassaava. Huomenna on ratapäivä enkä halunnut liikaa puristaa tänään. Eilen oli 1.50 kestänyt pitkä lenkki Jaakon kanssa.

5 kommenttia:

  1. Onnittelut vanhenemisesta. Blogiisi on mukava piipahtaa katsomaan kuulumisia, vaikka juttutuokiot kasvotusten on jääneet yksiin Kuortaneen 2007 loppuverryttelyistä. Hyviä kesän jatkoja.

    VastaaPoista
  2. Onnittelut. Kolmannevuosista lähestyy kovaaa kyytiä ja on jo 121 päivän päässä!
    T. Huominen nimipäiväsankari

    VastaaPoista
  3. Hyvää syntymäpäivää.
    Blogisi on ollut tiukassa syynissä jo jonkin aikaa. :)

    VastaaPoista
  4. Onnittelut. Tämä on yksi blogeista jonko katson joka päivä. -Villeveikko

    VastaaPoista
  5. iloista synttäriä, hymyillään kun tavataan !

    VastaaPoista