torstai 14. heinäkuuta 2011

laiffii




Elämästä täytyy nauttia. Varsinkin kesästä. Olen koittanut tehdä sitä siitä lähtien kun kelit lämpenivät. Joka päivä muistutan itseäni tästä tärkeästä asiasta.

Eilen tarjoutui tilaisuus lähteä Sirkus Finlandiaan. Miksipäs en maksaisi kahden leffalipun vertaa elävästä parin tunnin showsta. Tunnelma oli varmasti parempi kuin elokuvissa. Kuten hyvään kulttuuripläjäykseen kuuluu ohjelmassa oli jännitystä, hauskuutta, romantiikkaa ja kaikkea siltä väliltä. Ohjelma oli viihdyttävä ja yleisö eli vahvasti mukana.

Eiliset treenit olivat tunti aamulla (13m+4x100m) ja tunti kymmenen (15km+2x100m) illalla. Oli siis niin sanottu määräpäivä, mutta kahteen osaan pilkottuna jalat eivät pahasti väsyneet. Tänään aamulla juoksin Jaakon ja Tommin kanssa kympin+3x100m. Pikkasen jaloissa tuntui tiistain ratatreeni, mutta illan treeni kulki ihan hyvin. Se oli 3km verkkaa+3x100m. Tässä vaiheessa piti raivata rata auki, sillä takasuoran takana remonttimiehet kaivoivat jotain kuoppaa. He olivat laittaneet portit radalle, mutta sain poistaa ne heidän luvallaan. Vielä tämän jälkeen piti selostaa tilanne vahtimestarille ja treeni jatkui.

Juoksin 8x400m 200 metrin eli puolentoista minuutin palautuksella. Vauhdit olivat melko kevyitä eikä tarkoitus olla puskea hapoille. Hiukan alkoi tuntua juoksijan polvessa kaarteissa, mutta tilanne ei pahentunut. Ilmeisesti kurvijuoksu vääntää hiukan jalkaa ja siitä tuntemukset. Omalla kellolla ajat: 67.7, 68.2, 67.3, 66.5, 65.6, 64.7, 64.7 ja 64.2. Päälle juoksin 3x100m avojaloin radalla kun nurmikko oli lannoitettu ja siellä ei saanut liikkua. Antero kokoili aitoja ja suoritimme aitakävelyä 10x6 aitaa. Juttu luisti koko ajan ja stimmunki oli hyvä. Jounin kanssa tein kunnon jälkiverryttelyn (6km) ja kämpille palasi aika uupunut kaveri. Urheilu antaa hyvän olon!

1 kommentti:

  1. Oli kiva käydä. Alejandro Vanegas avustajansa Uber de Jesus Ceballos Diazin kanssa (kuva yllä) pyörivät kyllä aika loistavasti tuossa kuolemanpyörässä - ilman turvavaljaita!

    VastaaPoista