perjantai 15. heinäkuuta 2011

ilmailumuseo


Tilanne ohi. Sain järkättyä autokyydin Keuruulle. Aika pian tuli yhteydenottoja kun olin blogiin tiedot laittanut ja se näkyi Facebookissa. Kerrankin oli jotain hyötyä tästä "sosiaalisesta mediasta".

Perjantaipäivä on ollut yhtä nautintoa. Työt eivät ole rasittaneet ja olen voinut vain nauttia elämästä. Hiukan tukkoisilla jaloilla juoksin aamulla ysin (9km+4x100m). Pian sen jälkeen oli ohjelmassa käynti ilmailumuseolla Tikkakoskella. Reissu oli kaikin puolin ihan mielenkiintoinen.

Kävin toisen kevyen lenkin (8km+2x100m) tekemässä entisen kilpakaverin, Antti Leskisen, kanssa. Illalla kyytejä Keuruulle tiedustellessani mies yllättäen vaimon kehoituksesta päätti lähteä mukaan juoksemaan. Kunto ei taida olla entisenlaista alle 31min vauhtia, mutta alle 40min kuitenkin. Valmennuspäällikkö jos kuka ymmärtää kuntourheilun päälle. Vaatii pokkaa entisenä kilpajuoksijana kilpailla hölkkäkuntoisena. Monelta se ei onnistu.

Illalla saunoimme ja uimme Haataisten veljesten kanssa Lehtisaaressa. Vaikka ilma oli pilvinen oli lämpöä sopivasti ja viileä järvivesi teki kutaa. Huomenna kyllä juoksu kulkee ja tosissaan pistetään Hambergille kampoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti