tiistai 26. heinäkuuta 2011

Välipäivät

Viimeiset pari päivää meikäläinen on keskittynyt aktiivisten palautumiseen. Ainakin tunne on sellainen, että huomenna voi tulla toinen hyvä kisa. Ainut ongelma on, että viivalla ei ole montaakaan meikäläisen tasoista kansallista nylkkyä. Itse asiassa vain meikä, jonka ennätys 14.28 on jo muutaman vuoden takaa. Itse arvostan tuota tulosta aika korkealle samoin kuin 8.22 aikaani kolmosella. Itse asiassa vaatii huomattavasti parempaa kestävyyspohjaa juosta vitonen kuin kolmonen kohtuu kovaa. Siksi ehkä vitonen ei ole kovassa suosiossa. Tänään spekuloimme asiaa Pirkolan kanssa aamulenkillä (10km). Mies oli perheineen tullut Jyväskylään Alajärven pm-vitosen jälkeen loma kun oli alkanut. Lenkin aikana ehdimme spekuloimaan myös Myllylän tapausta ja Pirkolalla oli omakohtaistakin kontaktia suurhiihtäjään.

Huomenna siis kesän eka vitonen ja täpinät sen mukaiset. Liikaa ei silti saisi vielä energiaa kuluttaa ens viikon perjantaina kun on kalevalaisten kymppi. Siellä ei enää tarvi säästellä paukkuja. Yhden päivän palautus on liian lyhyt vitostata ajatellen, mutta juostaan se nyt kuitenkin. Joskus on tullut väsyneenäkin hyviä suorituksia. Turun järjestäjät kämmäilivät hiukan eilen tilastopajacupissa kun käytössä oli käsiaikoja eikä tuulukemaa. Ite en olisi asiaa huomannut, mutta JKU:n toimistolla vieraillessani Kaihlajärvi huomautti asiasta.

Viimeiset pari päivää olen ollut naimisissa myös ipadini kanssa. Tein eilen kaupat Kampusdatassa eikä laitteesta malta olla näpit erossa. Tätäkin kirjoitan lasilevylle sormia näpäytellen enkä siis perinteiselle näppäimistölle. Laite on kyllä oivallinen ja muuttaa monta asiaa. Voin silti edelleen rötvätä sohvalla ja surffata netissä. Sen lisäksi voin myös lukea nettilehtiä, kuunnella musiikkia ym.

Reeni illalla 7km+4*100m. Aamulla tein lisäksi 50 penkille nousua. Eilen juoksin vain tunnin aamulenkin (13km+3*100m).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti