keskiviikko 6. heinäkuuta 2011


Kuten arvata saattoi repivät iltapäivälehdet tänään melkoiset otsikot Myllylän kuolemasta. Sävy oli tällä kertaa sävyisa ja Mikan muistoa kunnioittava. Hyvä niin sillä tehtyä ei saa enää tekemättömäksi.

Oheisessa kuvassa Mika pahoittelee tekoaan Lahdessa 2001. Sen ja hänen testamenttinsa lisäksi asiaa ei voi suuremmin anteeksi pyytää. Tämän vuoden keväällä ihmiset marssivat Viron kaduilla Andrus Veerpalua puolustaen hänen jäätyään kiinni dopingista. Käry oli yhtä selkeä, mutta vastaanotto uutiselle erilainen. Suomessa vastaanotto oli tiukempi ja Myllylä ei päässyt asian yli.

Omalla urheilurintamalla kuuluu sen sijaan hyvää. Eilinen vetoreeni meni hyvin ja vauhdikkaasti. Aamun 9km+4x100m jälkeen illalla oli ohjelmassa vain 3x600m. Alkuverkka oli pitkä (7km) kun odottelin Jaakkoa. Avareiden (3x100) jälkeen ajat 1.39,9, 1.35,7, 1.32,5 oli ihan mieltä ylentäviä. Palautus oli 3min ja teimme niin että taksuoran alussa vaihtui vetovuoro. Viimeisessä tuuppasin menemään ja valmentajan mukaan voisin käyttää nilkkoja tehokkaammin. Antero sai muutenkin puoli sekuntia hitaampia aikoja vetoihin :)

Tämän päivän reenit olivat aamusta tunti kymmenen maastossa ja 10x100m rullauksia. Illalla töiden jälkeen kävimme Jounin kanssa kevyellä lenkillä ja pulahdimme uimaan Tuomiojärveen. Kilsoja yhteensä 4+4.

http://yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=3&ag=17&t=583&a=10417

http://www.hevoskuuri.fi/hiihto/814-mika-myllylae-on-kuollut

1 kommentti: