maanantai 25. heinäkuuta 2011

Lapinlahti




Viikonlopun kisa käyty ja uutta pukkaa jo keskiviikkona. Lapinlahden kolmonen meni hyvin ja fiilikset koko reissusta olivat hyvät. Kavereita näkyi paljon, juoksu kulki ja stimmunki oli hyvä.

Lauantaina tulivat Kalle Ruohola ja Janne Määttä meikäläisen kämpille yöksi. Seuraavana päivänä kun oli melko aikainen lähtö. Olin juossut aamulla tunnin (13km+3x100m) ja pidin loppupäivän lepoa. Jaloissa oli ihan ok tunne, mutta ei superhyvä. Vielä kisapäivän aamuna (4km+2x100) juoksu tuntui tukkoiselta, mutta kisapaikalla (4km+2x1min hengityksen avaus+ radalla rentoja rullauksia) verrytellessä kulki. Tiesin siinä vaiheessa, että ihan ok kisa olisi tulossa.

Lapinlahdella on Mondo pinnoite, joka on nopea. Meidän juoksun loppuvaiheessa alkoi satamaan, mutta se ei paljoa häirinnyt. Kisa meni suunnilleen näin: B-miehet starttasivat kakkosrivistä, mikä sopi mainiosti. Olin hyvissä asemissa ja melkein lähdin Hambergin (veti 8.15) peesiin. Onneksi en lähtenyt vaan jo kierroksen vedon jälkeen tarjosin seuraavalle töitä siirtymällä kakkosradalle. Kukaan ei lähtenyt ja vedin seuraavan kierroksen. Tässä vaiheessa Vattulainen ulkokautta kiertäen lähti ja vuorottelimme ehkä neljä kierrosta. Siinä vaiheessa Kalle oli saanut diisselinsä käyntiin ja veti kierroksen. Mä vedin seuraavan ja 600m ennen maalia Kalle alkoi petailemaan mun päihittämistä. Viimeiselle kierrokselle lähtiessä laskeskelin, että jos juoksen 65 sekuntiin menee alle 8.30. Henri vanha tuuppasi takasuoralla ohi ja jäin peesailemaan Kallea. Etusuoralle kaarrettaessa heiti vilkun päälle ja puskin ohi. Ajat 8.31,07 ja 8.32,56 ovat molempien kauden parhaita. Ennätykset kirjataan 8.22 ja 8.24.

Meikäläinen nauttii urheilusta. Se on hukea fiilis kaikkensa antaneena nojailla polviin maaliviivan ylitettyään. Kroppa huutaa happea ja lepoa, mutta pää riemuitsee. Enää ei ole kiire mihinkään. Saa istahtaa maahan ja ottaa piikkarit jalasta. Perus spekulointi alkaa kilpakumppaneiden kanssa. Onnistujia onnitellaan. Pukukopin kautta verryttelemään (4km) ja spekulointi jatkuu. Me B-miehet Kallen kanssa olimme kovimmassa äänessä normaalisti, mutta kyllä A-miehetkin naureskelivat jutuille.

Keikka Lapinlahdelle oli 12 tunnin mittainen. Rasittavuudeltaan se oli kohtalaista tasoa, mutta paha. Keskiviikkona olisi toinen Joensuun suuntaan. Toivotaan, että pystyn alle 14.50 aikaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti