lauantai 23. heinäkuuta 2011

helteitä

Lämmintä on piisannut. Viime viikko oli viileämpi ja reenauksen kannalta parempi. Tällä viikolla on sitten haettu kisavirettä ja harjoittelu kevyempää. Toivotaan että se tuottaa tulosta.

Torstaina kävin normaalisti aamulenkillä (9km+3x100m) ja illalla piipahdin radalla 4km+3x100m+4x400m/ 2pal (66,66,65,64)+3km vr. Valmentaja oli käskeny juoksemaan hiljenpaa, mutta eihän sitä malttanut. Treenin jälkeen kiiruhdin Taipaleen Timolle hierottavaksi. Pientä jumia lihaksissa oli mutta ei pahempaa.

Perjantaina Hölkkkäsin Henokin kanssa kevyen kympin ja kevyt oli tällä kertaa kevyt. Päälle rullasin perinteisesti Tourujoen rantatöyräällä 4x100m. Illalla kävin vain verryttelemässä ja katsomassa kun Henok veteli vetoja. Illan suorite oli 6km+10x100m rentoja rullauksia+2km loppuverkkaa.

Perjantai-illan rentoutussessio tapahtui saunoen ja uiden Tuomiojärvellä. Reppuun olin pakannut broilerivartaita, maissia, makkaraa, kokista ja pullaa. Pullat jäivät epähuomiossa syömättä, mutta muut saimme grillattua ihan kiitettävän hyvin. Amerikan Jaakkokin tuli mestoille ja Henok sai kyseltyä opiskelusta jenkeissä.

Illalla tuli Timanttiliigaa televisiosta. Koska se näkyy vain maksullisella Canal plussalla menimme katsomaan karkeloita Grand Star Coffeeseen. Brimin Kipruto tyrkkäsi melkein maailmanennätyksen esteissä, mutta suurimman huomion sai ehkä ranskan poikien nahistelu kisan jälkeen. Vanha herrasmies Mehdi Baala otti mittaa estehirmusta Mekhissista. Ei ollut kummallakaan oikeen mono syönnillä (tai no oli) ja siitä ehkä pienoinen hiiltyminen. Ihme että säyseiltä kestokoneiltakin löytyy tempperamenttia ihmetteli kisaa seurannut pikajuoksija seurakaveri!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti