torstai 7. heinäkuuta 2011

kulkee


Meitsi on aika lailla liekeissä. Juoksu tuntuu kulkevan, mutta mitä väliä sillä on. Tuntuu että tekniikka on kohdallaan ratajuoksuun eikä paikkojakaan kolota. Tänään kello kertoi hyvää tarinaa.

Päivällä olin tulospalvelussa hippokisoissa. Luin Teemulle tuloksia sekä näppäsin valokuvia innokkaiden urheilijan alkujen suorituksista. Neljältä olivat kisat ohi ja lähdin kämpille huilimaan. Makoilin sohvalle hetken ennen reeneihin lähtöä. Tämä teki hyvää ja verryttelyä suoritti uusi mies. Pistin Adidaksen uusimmat juoksukamat päälle ja olo oli kuin milläkin tekstiiliurheilijalla.

Alkuverkan (4km) jälkeen teimme avarit (3x100m) pikkareilla. Juoksu kulki ja oli rennon tuntuista. Eka veto piti juosta aikaan 65 sek, mutta se meni 62.5. Seuraavaan ei ollut tarkoitus yhtään kiristää ja se tuli rennosti 63.5. Viimeiseen kiristin hieman, mutta en runtannut 60.5. Palautuksena oli ratakierros hölkkää.

Seuraavaksi ohjelmassa oli kaksisatasia. Ne kulkivat rennosti meikäläiselle kovaa 28.5 ja 28.5. Vikaan tuuppasin hivenen ja se meni 27.5. Anteron kehotus käyttää nilkkoja on ilmeisesti jeesannut sekä se että olen tehnyt vähän selkiä ja vatsoja. Tänäänkin tein niitä Harjun pururadan laitteilla pari kierrosta loppuverkkaa (5km) suorittaessani.

Meikäläinen on aika fiiliksissä juoksun kulkemisen johdosta. Veteraani on päässyt melko nopeaan kuntoon, mistä ei tietääkseni mitään haittaakaan ole. Hyvä on että jalat vievät ja juoksu on helpon tuntuista. Siihen päälle on hyvä rakentaa. Heti maanantaina isketäänkin kaksitonnisia niin ei kympin juoksijan kunto pääse täysin rupsahtamaan :)

Lisää kuvia hippo-olympialaisista tuolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti