sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Viikonloput vietetty. Kintuissa alkaa tuntumaan jo hyvät reenit. Etureidet on ollut tukossa jo jonkin aikaa, eikä venyttely tunnu riiittävän. Eilen juoksun aamupäivällä pakkasessa (-19c) reippaan jyväsjärven ympäri ehkä sellaisella 4min vauhdilla. Tarkoitus oli kiihdytellä lopussa, mutta taisi olla ukko sen verran kankeana että ei onnistunut. Iltapäivästä toeteutin tutun käynnin uimahallille. Tein ok hyvän kuntosaliharjoituksen ja juoksin vedessä 40min. Ajatuksena oli palautella jalkoja, mutta tämän päivän lenkillä meno ei ollut yhtään paremman tuntuista. Juoksin Tommin kanssa kaksi tuntia -15 asteen pakkasessa. Olisi pitänyt juosta hiukan pidempäänkin, mutta juoksu oli sen verran tukkoisen tuntuista.

Juoksun lisäksi viikonlopun ohjelmaan on kuulunut joulujuhla seurakunnassa, mikä oli ihan jouluun herkistävä tapahtuma. Eilen uimahallilta tultuani meni kaverille Selimille pleikkaria pelaamaan. Sekin oli varsin rentouttavaa puuhaa ja unohdin perusrutiinit hetkeksi. Kämpille päästyäni en avannut läppäriä ollenkaan kuten en keskiviikkonakaan käytyäni valmentajalla kylässä. Kyllä toi tietokone on ihan ok keksintö, mutta siitäkin on pysyttävä erossa säännöllisesti. Kuinka moni nykyään istuu koneen ääressä, vaikka jotain kehittävääkin voisi tehdä. Sosiaalinen media on se joka kiinnostaa, mutta miksi ei mennä kavereita morjestamaan henkilökohtaisesti? Tekis mieli ostaa uusi läppäri vanha kun kaatuu hetkenä minä hyvänsä.

Joulun vietto alkaa torstaina, kun menen porukoille Alajärvelle. Ohjelmassa on reeniä kovissa pakkasissa sekä rentoutumista hyvässä seurassa. Univelkaa olen nukkunut jo valmiiksi pois sarjalla 11h+11h tänä viikonloppuna. Muistaakseni Gabriela Szabo oli kova nukkumaan Hailen ja Hapon lisäksi.

2 kommenttia:

  1. Kuinka pitkä lenkki tulee kun juoksee Jyväsjärven ympäri? Meneekö sulla talvella kelissä kuin kelissä alle 4min/km? Itsellä on monesti lujassa tuo vauhti.

    VastaaPoista
  2. Joskus se oli 13.2km, nyt taitaa olla vähemmän kun Nykäsen sillalta pääsee suoraan rantaan. Normi lenkkivauhti on lähempänä 5min ja reippailla eli pienellä ahdistuksella 4min/km. Eli ei se helpolla mullakaan mene..

    VastaaPoista