tiistai 14. joulukuuta 2010

Kai se on blogi päivitettävä, vaikka nukkumaan pitäisi kohta mennä. Kävin lukaisemassa Jarin blogin ja pakkohan se oli jotain itsekin rustattava. Reenien puolesta päivä meni hyvin. Voitin itseni ja juoksin aamulenkin 9km+2x100. Illalla hölkkäilin tunnin Jounin kanssa ja kävin tekemässä kevyen kuntopiirin Hippoksella. Jalat menee kylmällä juoksusta aika tönköiksi, mutta hyvä niitä oli sulatella lihaskuntoliikkeille ennen kämpille (3km) hölkkäilyä.

Tapasin Jounin Hippoksella, jossa Jarppa kiskoi menemään tonneja. "Hölkkäsin" siinä vieressä yhden kierroksen ja sain veren kiertämään sopivasti kun oli ulkokamat päällä. Taisi tsemppaus auttaa Jariakin reenissä kun vielä leikilläni pamautin nyrkillä mahaan hyvässä toverihengessä. Siis metaforana. Lähdimme kuitenkin ulos lenkille Jarin jatkaessa raastoa. Tuntia myöhemmin siis tulin hallille tekaisin kuntopiirin merkeissä.

Illalla kämpillä odotti vielä käännössavotta. Sain sen tehtyä viisi minuttia suunnitellusta aikataulusta myöhässä. Puoli ysin uutiset ehtivät alkaa ennen viimeisen lauseen kirjoittamista. Hyvin projekti kuitenkin meni ja viimeisen oikoluvun jälkeen printtasin tuotoksen.

Huomenna on taas uusi päivä ja illalla pitäisi mennä valmentajan luokse saunomaan ja tammikuun reenisuunnitelmia puimaan.

3 kommenttia:

  1. Hei, Miika

    Olen pitkän aikaa seurannut blogiasi. Mitä luulet voisiko sun kohdalla juoksun kulkemattomuus johtua sikainfluenssa rokotteesta?
    Tarkoitan, että jos se olisi vienyt jotenkin lihasvoimaa jaloista? Itsekin harrastan juoksua, tosin alemmalla tasolla kuin sinä. Omalla kohdallani ainakin tuntuu, että jalkojen lihakset on olleet jotenkin tönkömmät kevään jälkeen. Eikös sunkin vaivas alkaneet joskus kevään jälkeen. Mitäs mieltä oot?

    t: Mikko

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Moi, mä en sitä rokotetta ottanut viime talvena kun arvoin asiaa. Eli ei se mulla ole vaikuttanut urheilusuorituksiin. Ylikunto tai ylirasitus sillä on monta nimeä, mutta sitä se mulla oli keväällä/kesällä.

    VastaaPoista