torstai 16. joulukuuta 2010

frankke


Jos Gunther Weidlinger juokseen ensi lokakuussa maratonin Frankfurtissa, niin tekee sitten meikäkin. Vuonna 2006 juoksin siellä 2.26 ja paransin silloin enkkaani parilla kymmenellä minuutilla. Sitä edelsi hyvä syksy ja määrävoittoinen harjoittelu. Kisassa jalassa olivat toisten moittimat painavat Skylonit ja vyöllä Dexalin juomaa. Samassa kisassa Yrjö Pesonen juoksi 2.17, muistaakseni lähes nelikymppisenä. Toiseksi paras suomalainen oli Erojärvi muistaakseni 2.23 ajalla. Mukana alkumatkasta mulla oli Petri Kykyri ja rinta rinnan painelin kolmeen kymppiin asti saksalaisen hauismiehen kanssa.

Olimme Frankkessa Vaajakosken kuohun porukalla ja melkein kaikki juoksi porukasta hyvin. Voitin arvauskisan siitä, mitä olisivat meidän porukan loppuajat. Kisan jälkeen iski flunssa ja olotila oli kauhee. Maratononnellisuus tuli vasta hiukan myöhemmin Parkanoon huilimaan päästyäni.

Ensi keväänä siis ei maratonia ole. SM-puolikas kuitenkin, jolle on kiva osallistua parin välivuoden jälkeen. Siuntiossa siis on tarkoitus päästä hyvän kisan makuun.

Treenien puolelta eilen oli kevyt päivä. Parinkympin pakkasessa juoksin valmentajalle saunomaan tunti kymmenen. Tänään aamulla 6.30 pääsin lenkille, mikä on mulle hyvä saavutus. Olotila lenkin jälkeen oli itse asiassa ihan hyvä ja nautin aamuelämästä. Illalla oli ohjelmassa vauhdikas hallireeni 200m 31ek+400m 68-66sek+ 600m 1.46-1.44. Palautukset hölkkänä 200/400/400m. Koko setti kolmeen kertaan läpi välissä 4min hölkkäpalautus. Juoksu kulki yllättävän hyvin ja tein aitakikkailut vasta lopussa. Juoksu kaipaa vielä rentoutta ja rentoja etureisiä. Kokonaisuudessaan kuitenkin hyvä reeni ja vauhdikaskin. Diisseli alkaa päästä 3min vauhteihin pikku hiljaa. Uudessa-Seelannissa oli jo kolmannella viikolla tonnin vetoja ohjelmassa..

1 kommentti:

  1. Niin se aikaa vaan rientää... se oli 2004 kun Frankessa tuolla porukalla oltiin :)

    VastaaPoista