maanantai 13. joulukuuta 2010

Ei työ tekemällä lopu. Mulla on yleensä ollut tapana tehdä hommat ajoissa niin että ei tule viime hetken paniikkia. Välillä tenttiin lukiessa siitä on haittaakin, kun kirja on kahlattu läpi jo viikko ennen tenttiä. Viime viikolla kävinkin uusimassa yhden tentin ja samalla väänsin toisen. Laskeskelin että yli 10 opintopistettä tulee kasaan syksyn opinnoista. Ihan hyvä määrä työn, harrastusten ja telkkarin katsomisen ohella.

Keskiviikoksi pitäisi saada käännettyä 15 sivua tekstiä. Työtä on, mutta kyllä siitä pieni korvauskin on tiedossa. Yleensä olen etelän lereillä tehnyt käännöksiä ja sitä kautta saanut tienattua matkarahoja. Muutenkin pelkkä reenailu on aika tylsää jos päivällä ei tee mitään älyllistä.

Päivän treeni oli ihan tiukka 5x2000m 1 minuutin eli kierroksen hölkkä palautuksella. Ajallisesti ne kulkivat aikoihin 6.53, 6.50, 6.41, 6.43 ja 6.41. Ei mitään luukutusta, mutta hyvää kestävyysreeniä. Nykyajan mailereiden maailmassa vaan ei tahdo arvostusta saada kunnon nylkkyreeneille. Parhaimmillani olen juossu saman reenin 3.05 kilsavauhdeilla 2min palautuksella heleposti. Tällä kertaa onneksi mukana oli Jouni, joka piti juttua yllä parin vedon ajan.

Reenin lopuksi kävin salilla tekemässä selkiä/vatsoja ja kylkiä. Kämpille verrytellessäni juoksu kulki edelleen mikä oli mukavaa se. Viikolle on tiedossa kovia pakkasia ja mielikuvitusta täytyy pitää yllä, jos ei lenkille pääse. Luvassa saattaa olla uintia, matolla juoksua ja ehkä lepoakin.

3 kommenttia:

  1. Pahalta tosiaankin näyttävät nuo sääennusteet. Ei taida lauantaina uskaltaa Vaajakoskellekaan juoksemaan, jos pakkasta on ennustetut 20 astetta.

    VastaaPoista
  2. Mikäs se pakkasraja onkaan? Onko sellasta?? Hyvä vaan sinne jos reeni maittaa... Se on hyvä merkki se... ja jos oikeen jaksaa ni nylkythän ei pakkasta pelekää...

    VastaaPoista
  3. Pakkasraja on että kun tuntuu kylmältä. Laiskuus tietysti vaikuttaa myös tilanteeseen..

    VastaaPoista