sunnuntai 12. joulukuuta 2010

su lenkki


Helsingissä oli tänään ulkoilukelien ulkoilukeli. Päivä lähti ihan mielenkiintoisesti käyntiin, kun heräsin aamulla ysiltä ja puolikymmeneltä hyppäsin juoksukamoissa junaan, joka vei Pasilaan. Pari venytysliikettä tein kanssa matkustajien ihmeeksi junassa ennen Pasilan asemaa. Tunnelma muutenkin oli paikallisjunassa aika säyseä. Matkustajina lähinnä mummoja matkalla sunnuntaikirkkoon.

Pasilan asemalta poistuin tulosuuntaan oikealle lännen puolelle. Siitä piti suunnistaa ratsastusmaneesin ilmoitustaulun kohdille. Mietin kuinka päästä sinne, kun Sanna ystävänsä kanssa juoksi vastaan. Hieman myöhemmin paikalla pompotteli myös Hamberi. Matka jatkui 5km auraamatonta, mutta tampattua ulkoilumaastoa ilmeisesti jonnekin Ruskeasuon suuntaan. Vauhti oli kevyttä ja vieressä hiihdettiin perinteistä latua niin että itselläkin oli olo kuin letkassa hiihdossa. Kovempaa olisi päässyt ajetulla latu-uralla, mistä kovin moni ei olisi tykännyt.

Jossain vaiheessa tultiin jollekin urheilutalolle (vuonna 2006 kävin siellä viimeksi Jussin ja Anssin kanssa kun myös juostiin pitkää lenkkiä), jossa pidettiin vessatauko pari kertaa ja kierrettiin 3km mittaista hyvää aurattua reittiä. Kello kävi ja juttu luisti. Happo ilmoitti juoksevansa kotiin Pukinmäkeen ja sanoi, että siitä on lyhyt matka Tapanilaan. Vauhti kiihtyi heti, mutta onneksi ei ollut paljoa enää jäljellä. Jossain vaiheessa löysin veljeni kämpillekin kun kellon mukaan aikaa oli kulunut 2.20. Ihan mielenkiintoinen pitkälenkki vaikka ilmansuunnista olin koko ajan ihan pihalla.

Mielenkiintoinen viikonloppu kokonaisuudessaan. Varsin toiminnallinen niin sanotusti. Juttuhan oli siis mennä veljen poikaa morjestamaan, musta kun tuli setä 2,5 viikkoa sitten. Siinä ohessa tuli juoksuakin harrastettua..

3 kommenttia:

  1. Kiitos lenkkiseurasta! Taukopaikka ja kolmosen kierros olivat Pirkkolassa :).

    VastaaPoista
  2. Voi Miika, näytät suorastaan ikäiseltäsi tuossa haastattelukuvassa! Ja tämä on kohteliaisuus, ainakin siinä suhteessa, että ikä parantaa miestä - paitsi ehkä urheilutuloksissa:)
    Terv. Blogisi seuraaja lumikinosten keskeltä

    VastaaPoista
  3. Kiitän myös sunnuntain lenkkiseurasta, vaikka jouduinkin harmikseni luopumaan Pirkkolassa kyydistä :)
    Tää sun blogi on hyvä, jatka samaan malliin. Mukavia juoksuhetkiä jatkossakin
    toivottelee
    Anna-Riina

    VastaaPoista