keskiviikko 22. syyskuuta 2010



Välillä lenkille lähteminen voi viivästyä. Tänään tuli vietettyä aikaa kauppoja kierrellessä. Pitää meinaan kämppä saada syyskuntoon. Onneksi porukat tulivat auttamaan tuossa projektissa. Ensiksi piti saada kirjahylly toiselle puolelle olohuonetta. Seuraavaksi kävimme tutkailemassa paikallista matto- ja sohvatarjontaa. Pari mattoa ostimme ja todennäköisen sohvaehdokkaan. Ajan hengen mukaisesti divaani tietenkin. Siis sellainen, missä on toisessa kulmassa jalkojenlepuutus alue. Paikalle sopii myös läppäri ja tarvittaessa ruokalautanenkin. Olenkin jo ajatellut luopua toisesta pöydästä. Mitä sitä tekee 30 neliön kämpässä kahdella pöydällä. No, tilanne etenee ja pääasia että mieli on positiivinen.

Iltalenkille oli tarkoitus lähteä kaupoiltatulon jälkeen. Aloin kuitenkin järjestelemään kirjahyllyä ja eteisen valoa kattoon. Lähellä oli että jätin juoksut väliin. Sen verran ottaa pattiin juosta tukkoisilla jaloilla ja oireilevalla alaselällä. Varasin ajan fysioterapeutillekin niin voin ohjatusti taas aloittaa pilatestreenit. Kyllä niistä saattaa apua olla, kunhan vain tekee liikkeet kunnolla. Viime syksynä maratonin jälkeen pakarassa kiristeli ja se saatiin kuriin ko. treeneillä.

Lenkki olisi siis vähä vajaa tunti reipahkoa juoksua. Arvelin vauhdin olevan 4min hujakoilla. Josain vaiheessa teki mieli kääntyä jo takaisin, mutta sinnikkäästi juoksin. Kimmoisuutta ei ollut yhtään ja alamäkeä juostessa selkään tuntui. Ei siis mitenkään herkkää, mutta onhan tuota salia ja lihaksistoa kuormittavaakin treeniä tullut tehtyä viime aikoina. Katsotaan mihin suuntaan homma alkaa kulkemaan.

6 kommenttia:

  1. toiseksi alin on parhaimman näkönen... näin sisustusalanammattilaisen avopuolisona...!! t:mika

    VastaaPoista
  2. Saman toiseksi alimman ottaisin sinulle! Ei ainaskaan ylintä. Kiva sisustaa.

    VastaaPoista
  3. Haha! Mistä hitosta te oikein tiedätte minkämoiseen kämppään nuo soffat tulee... Eikös se hieman sisustamisessa vaikuta!? :)

    Nimim. mikään ei oo niin kallis kuin kulmasohva

    VastaaPoista
  4. Yleisön suosikki on ehkä komein, mutta hinta 695 sekä toimitusaika 3-4 viikkoa. Alimman vuodesohvan hinta näkyykin. Ylimmän Maskun vuodesohva oli edullinen halpiskankaalla, mutta kuvassa näkyvällä 695. Päädyin siis toiseksi ylimmäiseen kun hinta oli 399 ja tuote saman tien saatavilla. Rationaalisuus kertoo jotain ostajastaan.

    VastaaPoista
  5. noh, toka parhaan valitsit ;) t:mika

    VastaaPoista
  6. Samaa mieltä - kantsi ottaa se, meinasin sitä jopa ekaksi tai ainakin tokaks jo ehdottaa...

    VastaaPoista