perjantai 17. syyskuuta 2010

Työviikko takana ja tiukkaa settiä olikin loppuun saakka. Jälleen jäi lounas syömättä ja jouduin tyytymään ruisleivän puputtamiseen. Illalla olikin sitten uunipizzan paikka lenkin jälkeen. Juoksin vesisateessa reilun tunnin ja kiersin Laajavuoren vuorenlenkin kautta. Nousuja oli ihan kiitettävästi ja juoksu tukkoisen tuntuista. Jossain vaiheessa teki jopa mieli lähteä huomenna Kuortaneelle kuntoa kokeilemaan, mutta järjenvalo vei voiton. Juoksu ei välttämättä olisi vielä kauheen hyvin kulkenut. Olisipahan siinä kuitenkin nähnyt oman tasonsa suhteessa kovempiin. Alaselkä kyllä edelleen hiukan jumitti juostessa ja asiaan tulee kiinnittää huomiota.

Postiluukusta tupsahti uusi Juoksija-lehti. Se on aina mukavaa postia ja ennenkuin edes kenkiä on riisuttu jalasta täytyy lehti perinteisesti selata kannesta kanteen. Seuraavassa numerossa on meikäläisen kirjoittamaa "suosikki harjoittelu" palstaa.

2 kommenttia:

  1. Ahas! No nyt pitää veikata mikä olis MT:n suosikki. Ei ainakaan vk-lenkki ilmeisesti, koska aika harvoin teet semmosia. Olisko joku 4x1000m kisaviikolla rennosti?

    t. VKL-mies

    VastaaPoista
  2. Tarkennuksena, että harjoitteluni-palsta EI koske minua, vaan Juoksijoita. Sen verran voin paljastaa, että seuraavassa numerossa esitellään Jouko Mahalamäki. Jos olet tarpeeksi hyvissä väleissä mun kanssa voin haastatella sinuakin! :)

    VastaaPoista