maanantai 27. syyskuuta 2010

sumua ja pakkasta


Työviikko pyörähti käyntiin. Illalla venähti hiukan pitkään kun säädin kirjaprojektini kanssa. Kirjanen Parkanon Urheilijoiden vaikuttajahahmosta, Matti Ahosesta, alkaa olla valmis. Tilasin yhden näytekappaleen jota nyt olen sitten viimeistellyt. Sivuja ei ole kuin 38 ja kirjanen sisältää tekstiä, valokuvia ja skannattuja lehtileikkeitä. 10.10 on seuran kauden päättäjäiset ja ajattelin mennä sinne fiilistelemään ja kauppaamaan kirjaa.

Aamulla juoksin hyvällä kululla 9km+2x100m. Yöllä oli ollut pakkasta ja sumua oli ilmassa. Päivän mittaan keli muuttui aurinkoiseksi ja se piristi kivasti. Illan treeninä oli Harjun pururadan kiertäminen. Tällä kertaa juoksin 8x1,6km kiihtyvänä aluvauhtien ollessa 6.50, 6.00 ja vika kierros kovempaa 5.30. Positiivisinta koko touhussa oli juoksun kulkeminen. Herkkyyttä alkaa siis löytymään ja meikäläisen kroppa kestämään iskutusta. Seurataan nyt kuitenkin tilannetta maltilla eikä intoilla liikaa.

Päivän kuva siis Matin kotoa Parkanon Lapinnevalta. Kotona käydessäni vierailin usein Matilla. Kuten kuvasta näkyy kevät on tulossa ja pellot on käännetty kylvöä varten. Olkoon se vaikka merkkinä uudesta tulemisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti