torstai 2. syyskuuta 2010

Pitää yrittää jotain tänäänkin kirjoittaa. Kokemuksesta olen huomannu, että jos pidän taukoa päivityksestä sitä tulee helposti enemmänkin. Samalla myös kynnys kirjoittaa nousee. Siis tekstiä tulemaan..

Elämä on paljon mukavampaa kun hiukan urheilee. Se tuo rytmiä päivään sekä pitää loitolla tukkoisen olotilan. Eilen tein vesijuoksua 40 minuuttia ja istuskelin porealtaassa. Jälkeenpäin oli rendo olo. Tänään työt alkoivat hieman myöhemmin ja kävin juoksemassa 9km. Illaksi pukkasi tulkkauskeikka vanhempainiltaan ja iltatreeni piti tehdä pienessä kiireessä. Parin kilsan verryttelyn jälkeen jalat tuntuivat varsin hyviltä ja kiihdytin vauhtia. Sellaiset 5km tuli reippailtua 4minuutin vauhdilla ennen punttia. Salilla tein selkiä, vatsoja, penkille nousua, kyykkykävelyä, saksihyppelyä ja uutena hiukan myös takareisiä. Ajatuksena on vahvistaa taas jalkoja ja saada niistä potkua irti seuraavalla kaudella. Enkkani ovat kesältä 2008 mitä edelsi salilla käyntiä peruskuntokaudella.

Illaksi ehdin vielä Harjulle seuraamaan syyspiirikunnallisia. Kylmästä kelistä huolimatta tunnelma oli lämmin. Tuttuja paljon ja urheilemisen meininkiä. Ensi viikonlopun Finlandia marathonille olen lupautunut hommiin perjantaina ja lauantaina. Nyt saan nähdä mitä ison maratonin juokseminen todella vaatii. Alkaen kilometrimerkkien asettelusta viimeisen maratoonarin takana varmistajana toimimiseen.

2 kommenttia:

  1. On muuten niin totta tuo kirjoittelusta tauon pitäminen, menee vaan päivä päivältä vaikeammaksi.

    Tuossa saliharjoittelussa voi olla kyllä perää. Omat (säälittävät) juoksentelut tuli tehtyä minimaalisella lihaskuntotreenillä, loikittua tosin tuli. Mutta nykyisin tulee salilla huhkittua ihan eri tavalla. Paljoa juoksentelua ei tule, mutta sen vähän mitä on juossut niin ainakin tuntuu, että askel pyörii voimakkammin kun on vähän millä tällätä.

    VastaaPoista
  2. Toivon, että sali tuo sen kimmoisuuden takaisin juoksuun. Juoksu nimittäin tuntuu kivemmalta kun ei tarvi raahautua eteenpäin. Kumma juttu muuten että nyt pidän huilia ja ei ole edes vammaa missään. Mitä nyt ehkä vanhaa ylikuntoa..

    Tsemppiä Juhana treeneihin!

    VastaaPoista