tiistai 28. syyskuuta 2010

kyllä kaloja meressä riittää

Ruuanlaitto on ihan nautittavaa puuhaa. Tänään selvisin lenkiltä hiukan normaalia aikaisemmin ja oli sekä energiaa että aikaa ryhtyä kokkailemaan. Perinteisen kana-riisin lisäksi paistelin vohveleita. Äärimmäisen rentouttavaa kokkailla kaikessa rauhassa. Kuunnella uusilla poppivehkeillä KLF radiokanavaa sekä nauttia elämästä. Treenin jälkeinen olotila on muutenkin sopivan raukea ja kokeilemisen arvoinen asia.

Juoksentelin lenkkini Jounin kanssa. Jalat olivat tukkoisen oloiset, mutta lenkin (1.05h) päälle rullailin Harjun stadionin nurmella 5x100m. Paikalla oli näkövammaisia avustajien kanssa juoksentelemassa. Liikunnan riemu näytti tarttuneen heihinkin. Tein 3x10kpl yhdenjalan kyykkyä sekä penkille nousua sen verran että tuntui.

Olen varannut perjantaiksi ajan fysioterapeutti Samuli Pigg:ille. Viime vuonna teimme pilatesta viisi kertaa ja sain silloin vaivanneen kireän pakarakinnauksen kuntoon. Ajattelin nyt mennä hakemaan motivaatiota alaselän kuntouttamiseen. Katsotaan onko käynnistä apua.

1 kommentti: