tiistai 7. syyskuuta 2010

maanantai


Flunssaa tuntuu pukkaavan päälle. Sitä onkin ollut liikkeellä paljon. Hirveesti ei treenit kylläkään kärsi vaikka hiukan sairastelisi. Silti ei tee hirveesti mieli sairastella.

Viikonloppu meni aika kivasti nollakilometreillä. Lauantaina olin tädin 60-vuotisjuhlissa ja sunnuntaina poseerasin veljelle. Se otti valokuvia ja mä feikkijuoksuaskeleita. No tuli siinä treeniä ehkä 4km. Muuten tein penkille (kivelle) nousuja jonkin verran sekä yhden jalan kyykkyä. Eilen sitten teinkin pari lenkkiä (9+13) ja paikat meni aika tukkoon. Tänään juoksin hurjat 8km ja jalat olivat aivan pihalla. Saattaa olla että flunssa kyllä painoi enemmän.

Päivät menevät nopeasti, mikä on hyvä asia se. Työpäivä päättyi tänään klo 20.00 enkä enää lähtenyt iltalenkille. Keli kyllä oli mitä mainioin ja fiilistelin kämpille pyöräillessäni.

2 kommenttia:

  1. Henkilöstä (vaikka "vaan" veli) käytetään HÄN ei se...ja pikajuoksijat verrytellessään ottavat feikkijuoksuaskeleita, mutta kestoväki ei koskaan, laji on liian hieno "feikattavaksi" !

    -kestokoutsi-

    VastaaPoista
  2. Totta, yritin olla "trendikäs" ja käyttää nykysuomea.

    VastaaPoista