lauantai 24. heinäkuuta 2010

Yhden treenin päivät tuntuvat vähän hölmöiltä. Harjoitusohjelmassa oli kuitenkin merkattu yksi treeni ja toisaalta mulla on neljä ns. kovaa treeniä tällä viikolla. Sunnuntaina oli vitonen Lapinlahdella, tiistaina tonneja ja torstaina nelosia. Tänään sitten vielä reipas 15km niin ei kai ihme, jos lantio roikkuu juostessa vähän alhaalla. Tälläisen havainnon nimittäin tein kun Lapinnevan hiekkateitä reippailin päivällä. Muutenkin tuntuu, että alaselän jumitus vaikuttaa juoksuun.

Lenkille en päässyt kuin vasta puolen päivän aikoihin. Sen verran hyvät ovat unenlahjat täällä kotona. Toisaalta hyvä on huilailla silloin kun väsyttää. Kesällä ei tarvi niitä roskakilometrejä keräillä, vaan tavoitteena ovat hyvät harjoitukset. Huomenna reippailen pidemmän lenkin edelleen mainioita hiekkateitä pitkin.

Päivän toinen treeni oli tarkoitus olla tenniksen peluu pikkusiskon kanssa. Yllättäen kuitenkin molemmat Parkanon kentistä (Jokiharju ja keskusta) olivat varattuina juuri silloin meidän piti pelata. Ei siis auttanut kuin mennä uimaan. Halpa-Hallista ostin vesijuoksuvyön jota testailin puolisen tuntia. Järven vesi tuntui yllättävän viileältä ja luulen tuulien sekoittaneen järvien vettä.

http://akastreaming.yle.fi/vp/fiyle/fi/ondemand.asx?gjmf=vancouver/em_historia_goteborg_2006

2 kommenttia:

  1. Minkämoista kyytiä taittuu reipas 15k. Meneekö 3.30 kilsa?

    nimim. vai onko sotasalaisuus ;)

    VastaaPoista
  2. No ei nyt tällä kunnolla, ehkä 3.50 150 sykkeellä.

    VastaaPoista