maanantai 26. heinäkuuta 2010

Elämä tulee olla jollain tasolla mielekästä. Niin myös kovien treenien. Aina ennen viikon pääharjoitusta tulee sellainen pieni kutina kun tietää että pahaa oloa on tiedossa. Tänään tilannetta ei helpottanut yli 30 asteen helle Palokan kentällä. Vielä kun ei yhtään tuullut oli harjoitus tuskainen.

Ohjelmassa oli 4x2000m kolmen minuutin palautuksella. Hiukan arvelimme kelin tekevän treenistä raskaan ja päätimme hidastaa vetojen vauhtia. Sopivaksi arvelimme 3.10 vauhdin. Pystyin pitämään sen melko rennosti eikä lopussa alkanut painamaan. Sykkeet olivat siinä hiukan anakynnyksen yläpuolella. Mies hikosi kuin hirvi ja olo oli kaikin puolin aika tukala. Homma pysyi kuitenkin hyvin kontrollissa eikä hiipumista tullut.

Treenin jälkeen kävin raikastautumassa Palokkajärvessä. Ennen treeniä verryttelin 3km ja päälle 4km. Huomautuksena, että loppuvedot kulkivat aika railakkaasti ottaen huomioon väsymystila. 3x200m kulkivat nimittäin aikoihin 29, 29 ja 28. Siis vaikka mies on väsynyt, niin nopeassa juoksussa tarvittavat lihakset jaksavat vielä tehdä töitä. Ei ihme jos arvokisojen juoksijat ryntäilevät kympin vikan kierroksen hullun lailla mitalinkiilto silmissä. Toivotaan tätä Matille ja Jussille huomenna Barceloonassa! Toivotaan että Hollo on oikeassa, eli että Räsänen yllättää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti